W Fińskim obozie dla uchodźców rasista szukał zaczepki za co dostał wpierdol. Coś czuję, że wszyscy nasi bohaterowie z ONRu i innych cwelgrupek dostaliby taki sam oklep od losowego imigranta.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lżej na dupie to by było jakby takiemu ścierwu jak ty przeprowadzili eutanazje. Ale niestety prawo jest jakie jest i taki chwast musi chodzić po tej ziemi. Szkoda ale co zrobisz. I umyj dupsko bo już koledzy cykliści jadą.
Asgharoth napisał/a:
Lżej na dupie to by było jakby takiemu ścierwu jak ty przeprowadzili eutanazje. Ale niestety prawo jest jakie jest i taki chwast musi chodzić po tej ziemi. Szkoda ale co zrobisz. I umyj dupsko bo już koledzy cykliści jadą.
No no, idź na spęd ONRu bo jako świeżak masz najciaśniejszy odbyt. Twoja faszystowska brać cię potrzebuje.
Narodowe kurwy bez mózgu po prostu zazdroszczą "kolorowym" pieniędzy, bo sami kurwa gniją w pierdolonej III RP.
Obywatel88 napisał/a:
Czyli innymi słowy jesteś cwaniak u siebie na osiedlu a jak dalej gdzies idziesz to ze spuszczoną głową.Nie jestem z ONR czy innych organizacji. Co do tego filmiku dostał siadł na dupie i tyle z tego. Chciałbym by taka akcja się wydarzyła gdzieś w mojej okolicy lecz jest to nie możliwe bo rasistów nie ma a lewackie cipki czyt. rurkowcy i inne cioty mieszkają daleko po za moimi rewirami. Pozdrawiam z Lublina Tatary
Wyście kurwa widzieli prawdziwych nacjonalistów i rasistów. Lepiej już zostańcie w swoich domach bo jeszcze Was realia zaskoczą.
Niech mi ktoś wyjaśni, co to za debilna moda, żeby być od siebie 1cm w groźnej sytuacji i żaden nie podniesie rąk? Przecież który pierwszy pierdolnie ten wygrywa z automatu, bo jedyna rzecz którą ten grubas zablokował cios, to jego własna szczęka. Już się kurwa nikt bić nie potrafi, co za jebnięci ludzie.
co za pierdolony miłośnik murzyńskiego chuja pisał ten opis? Lewactwo włazi już nawet tu, kurwa świat się kończy.
Bohaterowie z ONR-u ty wiesz o czym piszesz? 11 na 10 z nich by ci spuściło srogi wpierdol, krzykaczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów