📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie żart tylko najprawdziwsza prawda.
Jakby kto pytał, kreskówka nazywa się "American Dad" twórcy Family Guy.
nawet w bajkach sie z nas śmieją.
z ciebie
Za American Dad piwo w ciemno. Uwielbiam, obejrzałem 3 razy wszystkie sezony polecam każdemu !
Doświadczenia, sugestie, pomysły. Wszystko co związane z zawodami i imprezami... Gdzie najlepiej wystartować, jak się przygotować. Co, kiedy i gdzie.
Koledze się chyba okienko pojebało, bo to wygląda na opis kategorii forum Calibra Rejsing Tim.Doświadczenia, sugestie, pomysły. Wszystko co związane z zawodami i imprezami... Gdzie najlepiej wystartować, jak się przygotować. Co, kiedy i gdzie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów