rasistowskie zachowanie kibiców vs Dani Alves
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
rasistowskie zachowanie kibiców vs Dani Alves
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gorzej jakby to coś co zjadł alves kibic wcześniej wsadził sobie do dupy
Pilka na sadola wiadome ze sie nie nadaje, ale coraz więcej bydła na mecze przychodzi, a tak sie ich gasi w piękny sposób
dla Daniego szacunek bo pokazał, że każdą sytuację można obrócić w żart
Nie było tabliczki by nie dokarmiać zwierząt?
A tam sracie i spinacie się, że małpia natura. Nie lubię tego gościa, ale tutaj trzeba przyznać, że totalnie ich zlał. Póki nie kradnie, nie gwałci i nie odpierdala jak czarna małpa, to może sobie być czarny, a nawet srako-pisiaty w kropki bordo i generalnie jebie mnie to. Jak ktoś nie potrafi przeboleć, że biega po boisku to niech nie idzie na mecz. Aha, no i logika takich kolesi rzucających banany jest też zajebista - nasz murzyn to dobry murzyn, a z przeciwnej drużyny już nie.
Odruch warunkowy. Nie wygrasz.
PS: Teraz wstrzykiwać jakieś gówno do środka! Może znów wpierdoli!
PS: Teraz wstrzykiwać jakieś gówno do środka! Może znów wpierdoli!
Kibice Villarreal jacyś tępi są. Przecież ich główny snajper jest czarnoskóry
ja go lubię ale wkurwia mnie robienie sobie żartów z rasistów. Biała Europa i chuj!
rzucili mu banana jakby był murzynem a on jest tylko cygano-czymś tam... cegły mu powinni rzucać.
@Szalony_Mleczarz
"Aha, no i logika takich kolesi rzucających banany jest też zajebista - nasz murzyn to dobry murzyn, a z przeciwnej drużyny już nie."
Nie wkurwiałoby Cie, że twój murzyn, za którego dałeś tyle hajsu jest słabszy od murzyna kogoś innego ??? I oni nie chcieli go obrazić, tylko przekupić. Jak idziesz do zoo i chcesz żeby małpa do Ciebie przyszła to co jej dajesz ?
"Aha, no i logika takich kolesi rzucających banany jest też zajebista - nasz murzyn to dobry murzyn, a z przeciwnej drużyny już nie."
Nie wkurwiałoby Cie, że twój murzyn, za którego dałeś tyle hajsu jest słabszy od murzyna kogoś innego ??? I oni nie chcieli go obrazić, tylko przekupić. Jak idziesz do zoo i chcesz żeby małpa do Ciebie przyszła to co jej dajesz ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów