P.S. Sposób wypowiedzi cygaństwa chyba świadczy o ich umiejętnościach intelektualnych.
P.S. Sposób wypowiedzi cygaństwa chyba świadczy o ich umiejętnościach intelektualnych.
państwowa instytucja jaką jest szkoła ma za zadanie traktować wszystkich równo i nauczać podstawowych zasad a nie segregować małych gówniarzy jak śmieci, jak ty byś się ku*wa czuł ja byś wyjechał do np. Anglii Niemczech czy jakiegokolwiek kraju i by cię segregowali bo niby złodziej? Rozwiązanie problemu w taki sposób powoduje, że ktoś się może poczuć jak żyd w czasie wojny a to rodzi nienawiść, dlatego trzeba tych małych kutasów skoro już tu są próbować jakoś zmienić może w przyszłości będzie też miał normalne szanse na życie i pracę nawet w naszej ojczyźnie i nie to żebym ich bronił ale wkurwia mnie twoje podejście do tematu.
"Ci ludzie są pojebani. Bo szkoła nie pozwala im na samowolę, bimbanie i olewanie, to jest to "haniebne rozwiązanie rodem z najgorszych wzorów, klęska pedagogów i najgorszy przykład dla dzieci". No kurwa, to co? Mają im pozwolić sobie wejść głowę? Państwowa instytucja jaką jest szkoła ma drżeć w strachu i wypinać się przed grupką małych nierobów? Posrało ich w kakao. Pomysł z oddzielnym wejściem jest dobry, ale trzeba go usprawnić - za drzwiami powinien być prysznic. Niemiecki."
państwowa instytucja jaką jest szkoła ma za zadanie traktować wszystkich równo i nauczać podstawowych zasad a nie segregować małych gówniarzy jak śmieci, jak ty byś się ku*wa czuł ja byś wyjechał do np. Anglii Niemczech czy jakiegokolwiek kraju i by cię segregowali bo niby złodziej? Rozwiązanie problemu w taki sposób powoduje, że ktoś się może poczuć jak żyd w czasie wojny a to rodzi nienawiść, dlatego trzeba tych małych kutasów skoro już tu są próbować jakoś zmienić może w przyszłości będzie też miał normalne szanse na życie i pracę nawet w naszej ojczyźnie i nie to żebym ich bronił ale wkurwia mnie twoje podejście do tematu.
Szefie, tyle lat minęło, a i tak tych zwierząt nie wytresowało się aby pracowały normalnie. My jadąc do innego kraju zwykle jedziemy w celach zarobkowych i pracujemy normalnie (jak ludzie), zaś te małe, brudne gamonie, przyjeżdżają tu i tylko i wyłącznie kradną, a co lepsza nawet nie chodzą do tej szkoły, więc po jaki grzyb dopuszczać dzicz do ludzi?
Nosz kurwa...
Ale cygańskie skurwysyństwo i złodziejstwo tolerować i stawać w ich obronie to lekka przesada.
Pchają się kurwy do Polski a jak im coś powiesz to naplują ci w mordę, zajebią kosę w żebra i nasrają na Ciebie... a co my mamy robić??? Tolerować ich. No chyba już kogoś popierdoliło do reszty !!!
Jebane brudasy złodziejskie. Jeszcze trochę to nasze dzieci będą im musiały obowiązkowo do szkoły zanosić kurwa kanapki, soczek i oddawać 3/4 kieszonkowego bo pozostałe 1/4 sami im zajebią...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów