18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
"Rasizm" w polskiej szkole.
O................p • 2013-06-26, 17:32
Generalnie temat jest już dość stary (z przed kilku lat), lecz bardzo dobrze wpasowuje się w dzisiejsze realia politycznej poprawności, w tym przypadku w kwestii... cyganów.

P.S. Sposób wypowiedzi cygaństwa chyba świadczy o ich umiejętnościach intelektualnych.
Zgłoś
higuain 2013-06-26, 17:33 33
Polska jest dla polaków i pierdolą mnie syjonistyczne palny i ich nowy porządek!!!
Zgłoś
BongMan 2013-06-26, 17:37 154
Ci ludzie są pojebani. Bo szkoła nie pozwala im na samowolę, bimbanie i olewanie, to jest to "haniebne rozwiązanie rodem z najgorszych wzorów, klęska pedagogów i najgorszy przykład dla dzieci". No kurwa, to co? Mają im pozwolić sobie wejść głowę? Państwowa instytucja jaką jest szkoła ma drżeć w strachu i wypinać się przed grupką małych nierobów? Posrało ich w kakao. Pomysł z oddzielnym wejściem jest dobry, ale trzeba go usprawnić - za drzwiami powinien być prysznic. Niemiecki.
Zgłoś
K................n 2013-06-26, 17:41 73
"Na szczęscie Maszkowice to nie cała Polska"

poprawka

"NIESTETY Maszkowice to nie cała Polska"
Zgłoś
Dildowagins 2013-06-26, 17:44 10
Widać, że twórcy materiały nigdy ciawary nie ojebały.
Pierdoleni łowcy sensacji, Polsat goni TVN w propagandzie i przekłamaniu.
Zgłoś
karinawaw 2013-06-26, 17:48 54
Kto by pomyślał ,że taka mała wieś na zadupiu, a mają takie nowoczesne rozwiązania. Brawo dla Maszkowic! NIe wiem co prawda jaki jest sens uczyć tych brudasów czegokolwiek, ale jeszcze wszystko przed Maszkowicami. Kolejnym krokiem mam nadzieje będzie autobus który będzie wywoził tych brudasów z Polski.
Zgłoś
k................7 2013-06-26, 17:55 4
Na moment pojawiła się u mnie iskra radości, gdy usłyszałem od końcowego reportera "segregacji rasowej i nietolerancji w szkołach trzeba uczyć". Potem puściłem jeszcze raz, bo nie wierzyłem i okazało się, że się niestety przesłyszałem
Zgłoś
SSylwia 2013-06-26, 18:08 7
coś sie wkońcu dzieje ;D oby jak w Maszkowicach tak i na całą Polske ;D
Zgłoś
Relight 2013-06-26, 18:11 17
Jestem dumny.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-06-26, 18:38 23
A chuj w dupę tej poprawności politycznej i wszechobecnej "tolerancji"
Zgłoś
koozzi 2013-06-26, 18:40 3
Cygany to podludzie i tak ich trzeba traktować. Nie dlatego, że ich tak natura stworzyła, tylko dlatego, że sumiennie na to pracują. To chyba jedyna praca jaką wykonują...
Zgłoś
BoKoR 2013-06-26, 18:40 4
1:20 < mały ma łeb na karku.
Jednak jest iskierka nadziei w gimbusach.
Zgłoś
sentyy 2013-06-26, 18:46 9
Szacun dla dyrektora i pedagogów szkoły!
BRAĆ ICH ZA WZÓR!
Zgłoś
Deflorat 2013-06-26, 18:47 20
Ojciec kolegi jeździł tirem do Niemiec i jakoś tak na początku lat 90 przywiózł mu zajebistą kurtkę amerykańską z kaczorami (czy jakąś inną drużyną hokejową) mówił, że była czerwona i wszyscy mu zazdrościli, dumny był w chuj... Przyszedł jednak czas prania, kurtka została powieszona a następnie zajebana... Mówił mi ze smutkiem w głosie jak zobaczył jak jakiś cygan chodził w niej po jego ulicy, pobiegł do mamy ale ona powiedziała, że to na pewno jest inna kurtka. Od tego czasu regularnie razem z przyjaciółmi napierdala cyganów.

Ja nie wierze, że w tej szkole, te małe gnoje nie kradły niczego, na bank kroiły wszystko co się dało, więc dyrektor ich odizolował. Jestem ciekaw jak wyglądałaby szkoła tylko dla cyganów i jak by wyglądała po miesiącu.
Zgłoś
paka2000 2013-06-26, 18:54 9
Nie wiem o co chodzi tym mediom.... Przecież ja, wy, media a nawet te małe i te większe brudasy wiemy, że im szkoła nawet nie jest potrzebna... Przecież oni i tak do pracy nie pójdą, ba... nawet nie spróbują szukać. Oni będą kraść, rozmnożą się, a potem ich dzieci będą na nich zarabiać - KRADNĄC...! To ja się pytam po jaki grzyb im nauczanie? Poza tym to zwierzęta, a nie ludzie. Nie ma uczciwego cygana, tak samo jak nie ma szmatogłowego, który nie wydupcyłby kozy. Ale media zawsze szukają jakiegoś pretekstu by się pokazać...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem