18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
"Rasizm" w polskiej szkole.
O................p • 2013-06-26, 17:32
Generalnie temat jest już dość stary (z przed kilku lat), lecz bardzo dobrze wpasowuje się w dzisiejsze realia politycznej poprawności, w tym przypadku w kwestii... cyganów.

P.S. Sposób wypowiedzi cygaństwa chyba świadczy o ich umiejętnościach intelektualnych.
Zgłoś
ptaq666 2013-06-26, 23:31 3
No kurwa mać, miałem dzisiaj nawet niezły dzień, włączyłem filmik i po wysłuchaniu epitetów na temat szkoły w Maszkowicach autorstwa tego pierdolonego zjeba z telewizji cały się wkurwiłem. Tak jak mówicie koledzy, gdyby polskie dzieciaki miały taką frekwencję i tak żałosne wyniki w nauce jak cyganie, kiblowali by wielokrotnie i chuj by z tego wyszło. Dyrektor podaje cyganerii rękę obniżając wymagania i stosując dla nich inny system nauczania, a ich boli o to dupa! Jeden nauczyciel nie jest w stanie przerobić materiału ze zdolnymi uczniami i z debilami w tym samym czasie, zwłaszcza jeśli debile nie chodzą na zajęcia. Kiedy ja chodziłem do podstawówki, na osiedlu mieliśmy osobną szkołę dla dzieciaków z upośledzeniami umysłowymi i wtedy nikomu nie przyszłoby do głowy, że tego typu selekcja to jakaś forma rasizmu. Tak mnie to już wszystko wkurwia, że za parę lat pewnie pierdolnę se w łeb, bo nie wytrzymam.
Zgłoś
zab9k 2013-06-26, 23:48 1

Przez Maszkowice to przejeżdżam kilka razy w tygoodniu i cygany maja tam swoja wioskę. Generalnie w okolicach Nowego Sącza, skąd pochodze jest sporo romów i wg mnie, w ogole nie powinni chodzic do tej szkoły, bo to są patole masakryczne. Agresywne, bez elementarnej kultury-tak są niestety wychowywani, w syfie i chamstwie. Już było kilka programów na temat tej wioski i cyganów tam mieszkających, oczywiscie na temat awantur z polakami.
Zgłoś
Akn186 2013-06-27, 0:40 1
Właściwie to powinni się cieszyć, że te drzwi są jeszcze dla nich otwarte.
Zgłoś
kwinto1992 2013-06-27, 0:42
Zgłoś
rambo007 2013-06-27, 0:50
chuja mniejszości, bardzo dobrze.
Zgłoś
Zyragon 2013-06-27, 1:13
Ja sądze, że przymusowe douczanie cyganów jest dobre. Najlepiej jak by takie coś było w całej Polsce! Gminy powinny im zapewnić takie ośrodki jak Hitler zapewniał żydom...
Zgłoś
szfanku024 2013-06-27, 2:47
Nie ma ich kto uczyc bo kurwa kradną i żebrają złodzieje,najlepiej bylo by ich wyemigrować!
Zgłoś
MówięPrawdę 2013-06-27, 5:09 1
Na początek coś mało konstruktywnego: ALE WY PIERDOLICIE!!
Jak cygan chce to niech się integruje, poznaje kulturę, historię uczy się dobrze. Każdy powinien dostać szansę by żyć zgodnie ze społeczeństwem, podjąć pracę i żyć uczciwie. Ludzi mieszkających w Polsce od kilku pokoleń trzeba zweryfikować przed osądzeniem (wiadomo, że wizy muszą być ze względu na różnice ekonomiczne i kulturalne.) Pochodzenie nie skazuje ich na bycie typowym cyganem. Nie powinno być mowy o oddzielnych szkołach. Jeżeli cygan sobie nie radzi albo się źle zachowuje to wylot z podstawówki i do szkoły specjalnej. I kontrole rodziców. Jak rodzice nie potrafią wychować i nie ma warunków to do domu dziecka i koniec z szerzeniem tych złodziejskich i żebraczych przyzwyczajeń.
Zgłoś
d................k 2013-06-27, 7:44 1
Nóż się w kieszeni otwiera jak się słyszy jak w tej telewizji manipulują i pierdolą głupoty
Zgłoś
MrAdamovSky 2013-06-27, 12:42 1
Ahaha nie moglem sie pohamować

"prosem pana z Polska dziećmi jest lepiej, bo nie mamy od kogo pinindzy kraść - to taka nasza tradycja, kanapki majo z Szynko i wogóle chleb... opowiadajo nam jak wyglondo Prysznic i ten no... jak to sie... mydło wygląda"
Zgłoś
Vilibert 2013-06-27, 20:09 1
To znaczy, że w imię poprawności politycznej polskie dzieci mają trzymać poziom tego cygańskiego plebsu? Nasi przodkowie się grobach przewracają...
Zgłoś
Einkillahertz 2013-06-27, 20:27 1
Ja pierdole, poziom debilizmu sięgnął zenit. Wyliżcie jeszcze dupę tym nierobom żeby tylko ich nie urazić. I jeszcze ten śmieszny przykład redaktora że to zadupie to nie cała polska... Bo niby do kogo mają mieć pretensje w tej warszawce jak chodzą z spoko narodami a nie z brudnymi nierobami ? Wietnamczycy potrafią nasz hymn lepiej niż nie jeden polak, czeczeńcy się starają, Ukraińcy to dobrzy sąsiedzi, a chinole i Japończycy są bardzo pracowici. A że cyganie śmierdzą to tajemnicą nie jest wystarczy się przejść po targowiskach i zobaczyć jaki syf zostawiają. Ale widać Polskę prawda w oczy kole...
Zgłoś
s................r 2013-06-27, 21:32
Chodzilem z pierdolonym cyganem do podstawowki, i raczej dobrze pamietam co sie dzialo. W skrocie, pelna wyjebka, cpanie kleju na boisku, zapierdalanie dzieciakom rzeczy (i nie podkradanie, tylko wymuszanie), wszyscy trzesli gaciami przed jego rodzina, lacznie z nauczycielami (ktorzy w wizyte do niego do "domu" poszli chyba w czworke).

Jak jestem tolerancyjny, (noo, bez przesady) to te romskie kurwy bym przerabial na nawoz i swieczki.

Na poczatek proponuje urzadzic jakies ognisko na tym ich skurwialym przegladzie piosenki brudasnej.
Zgłoś
kizug666 2013-06-28, 11:29
Dobrze to powiedzieli nawet sami nie wiedzą jak dobrze, w tej drugie szkole dzieci wietnamskie, ukraińskie, chuj wie jakie się uczą w odróżnieniu od tych romskich
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem