📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po chuj komuś kasa pancerna, która nie została wbudowana w ścianę?
RobsoN napisał/a:
Od kiedy k***a Buldog Frsncuski zalicza się do grupy psów obronnych To jest rasa psów towarzyskich… jak zwykle opis z dupy.
Od zawsze o ile jest to pies.
Taka cziłała potrafi w obronie właściciela zaatakować psa 10-20 razy cięższego od siebie i za niego zginąć. A jest ona "jeszcze bardziej" psem do towarzystwa, (waży mniej niż połowę tego co taki buldog). To moim zdaniem taki bulgot bez absolutnie żadnych cech obronno-strużujących nadaje się jedynie na sajgonki.
Ja na miejscu tych psów też miałbym w dupie użeranie się z czarnuchami. Kamera jest? Jest. Mordy rozpoznane będą i tyle. Obstawiam, że psiny miały odwracać uwagę od kamery.
Żeby nie szukali właściwej w ścianie?
darek1234 napisał/a:
Żeby nie szukali właściwej w ścianie?
darek1234 napisał/a:
to się inaczej robi. kupuje się sejf ważacy 100-150 kg i przytwierdza prętami wbitymi w beton. musisz mieć elektronarzędzia, no i bez wózka tego nie wyniesiesz. to zajmuje czas, a złodzieje go nie mają, bo jest kamera, która wywołała alarm.
WERFI napisał/a:
ja pierdole czarny z białym nie wierze
A tam biały... Na takie gówno się chyba "white trash" mówi.
RobsoN napisał/a:
Od kiedy kurwa Buldog Frsncuski zalicza się do grupy psów obronnych To jest rasa psów towarzyskich… jak zwykle opis z dupy.
To po cholerę takie gównoroby trzymać, lepiej już kupić sobie chomiki albo rybki. A nie, trzeba mieć psiecko i chronić je przed fajerwerkami
darek1234 napisał/a:
gdyby to była kasa pancerna to przy tych gabarytach we dwóch by jej nie podnieśli. ot zwykła puszka z cienkiej blachy i dykty w środku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów