Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od kiedy kurwa Buldog Frsncuski zalicza się do grupy psów obronnych To jest rasa psów towarzyskich… jak zwykle opis z dupy.
Co racja to racja ale nie wymagaj takiej wiedzy o zapijaczonego kelnera, którego jedynym życiowym osiągnięciem są 2 miliony wirtualnych piw na sadolu.
PS.Patrzcie jak spamer pięknie zmienił tytuł i dodał cudzysłów byle tylko nie wyjść po raz kolejny na idiotę xD
Mogli jeszcze psy zajebać
Ty to psem nazywasz? Mutanty które zdychają po 8 latach życia na sraczke. Jakim trzeba być pojebem żeby za takie cos pieniądze wydawać!
Ty to psem nazywasz? Mutanty które zdychają po 8 latach życia na sraczke. Jakim trzeba być pojebem żeby za takie cos pieniądze wydawać!
Ale to człowiek stworzył te mutanty, co do reszty masz rację, znajomego buldogi f żyły 3 i 7l, co miesiąc chore, kilka poważnych operacji, majątek wydał na weterynarzy, dom cały zasmrodzony pierdami aż się rzygać chciało. Jak mnie zapraszał na piwo, to sugerowałem wypicie przed domem albo w garażu.
Ale to człowiek stworzył te mutanty, co do reszty masz rację, znajomego buldogi f żyły 3 i 7l, co miesiąc chore, kilka poważnych operacji, majątek wydał na weterynarzy, dom cały zasmrodzony pierdami aż się rzygać chciało. Jak mnie zapraszał na piwo, to sugerowałem wypicie przed domem albo w garażu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów