📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po raz enty wyrażę opinię w tym temacie, kot na wsi jak najbardziej tak. Kot w mieście.. bezużyteczne stworzenie. Je, sra i robi szkody, jedyny pożytek z niego wtedy kiedy jakaś Panna za dużo ich ma to wiadomo, że należy opuścić lokal i się z taką nie zadawać.
SirMajkel napisał/a:
Po raz enty wyrażę opinię w tym temacie, kot na wsi jak najbardziej tak. Kot w mieście.. bezużyteczne stworzenie. Je, sra i robi szkody, jedyny pożytek z niego wtedy kiedy jakaś Panna za dużo ich ma to wiadomo, że należy opuścić lokal i się z taką nie zadawać.
Nie do końca się zgodzę. Mieszkam w mieście, szczurów i myszy jest od groma. Skąd wiem? Bo często jak wychodzę z domu, to pod drzwiami leżą martwe. Zgadnij kto je łapie i przynosi?
@up - Myślę, ze wszyscy doskonale wiedza, ze zarówno w mieście, jak i na wsi są szczury i myszy. Chcesz powiedzieć, ze to jakiś pozytyw, jeśli kot znosi je martwe do mieszkania?
Chwila nie uwagi i kot stałby się rysiem
ratowanie kotka za pomoca mlotka
Coordinator napisał/a:
@up - Myślę, ze wszyscy doskonale wiedza, ze zarówno w mieście, jak i na wsi są szczury i myszy. Chcesz powiedzieć, ze to jakiś pozytyw, jeśli kot znosi je martwe do mieszkania?
Nie do mieszkania, pod drzwi domu.
Pozytywem tutaj jest obecność kotów, których gdyby nie było, to (wiem z doświadczenia) gryzonie by zaczęły wchodzić do mieszkania.
Gwoli ścisłości- kotów nie są hordy, tylko trzy sztuki. Domowe, ale wychodzące na dwór.
I nie, nie są to moje koty
Sunday napisał/a:
Szacuneczek dla strażaków zawsze
Nie ucięli mu łba, wiec za co ten szacunek?
Czytać się nie chce dzieciaków powyżej, takie harde to zajebania kota, ale jak zobaczą na ulicy takiego to "ojejku jaki śliczny" ehh hipokryci.
@HAL9000/2
To jest odegranie sceny z biblii gdzie strażnicy którzy pilnowali grobu Jezusa omdleli i zasnęli co by se ten Jezusek mógł spierdolke zrobić na spokojnie XD
To jest odegranie sceny z biblii gdzie strażnicy którzy pilnowali grobu Jezusa omdleli i zasnęli co by se ten Jezusek mógł spierdolke zrobić na spokojnie XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów