📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dla tych którzy mają koty, smakosz kosmonautów mnie nie zdziwił
kotele z przetraconym kregoslupem
na ich miejscu szybko bym go sprzedal, zarobili by tyle ze zarcia by mieli na kilka pokolen
na ich miejscu szybko bym go sprzedal, zarobili by tyle ze zarcia by mieli na kilka pokolen
Straszne upokorzenie dla majestatycznego kota kosmonauty. Indyjscy podludzie nie dość że próbują mu nieudolnie pomóc to jeszcze nagrywają go na fejsbuka.
Śmialiście się z ich programu kosmicznego a tu proszę oni nie posłali jakiegoś pchlarza w kosmos jak ruskie tylko z grubej rury lamparta
Nie mogli najpierw zastrzelić a potem ratować?? Głupki
u nas ludzie nie są wiele mądrzejsi, ile to było przypadków, że ktoś chciał pogłaskać dzikie zwierze. No właśnie, ludzie nie rozumieją pojęcia dzikie zwierze i potem są problemy.
wszyscy, tylko nie oni, wiedzieli jak to się skończy... to nie jest kurwa Puszek dachowiec, tylko Lampart i wielce nierozsądnym jest przyciskanie mu głowy widząc, jak bardzo jest przestraszony, zdezorientowany i jednocześnie wkurwiony
up, pierdolisz, kot oaza spokoju, posłuchaj jak mruczy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów