Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hahahahahahaa kurwa padłem na ryj ze śmiechu hahahahahaha
Vass*
W podpisie się pomyliłeś powinno być Popierd**lec
Chuja się znasz mięczaku
Do tego pies mu nawet nie podziękował
Trzeba gębę zapamiętać bo dobrych ludzi jest bardzo niewielu.
Kolo raczej grubokościsty a mimo to zadziałał - to jest bohater, lepszy nize nasi najemnicy na misjach (dla hejterów - ratuje życie a nie odbiera) Piwko dla odważnych
Najemnicy na misjach. Odbierają, a nie ratują życie. Hehe, dobre. Dla Twojej świadomości, to Oni odbieraniem życia ratują kilkakrotnie więcej istnień, a tutaj widać narażenie życia 3 osób dla jednego psa. Rachunek prosty. W każdym razie psa bym nigdy nie ratował. Podobno to zwierzęta mądrzejsze od ludzi to po jaki chuj właził na zamarznięte jezioro?
Najemnicy na misjach. Odbierają, a nie ratują życie. Hehe, dobre. Dla Twojej świadomości, to Oni odbieraniem życia ratują kilkakrotnie więcej istnień, a tutaj widać narażenie życia 3 osób dla jednego psa. Rachunek prosty. W każdym razie psa bym nigdy nie ratował. Podobno to zwierzęta mądrzejsze od ludzi to po jaki chuj właził na zamarznięte jezioro?
Tępy jesteś czy tylko takiego udajesz? Twoim zdaniem "zabijanie" za grube pieniądze to jakaś forma bohaterstwa? Zwykli bandyci, a USA to skurwysyny którzy potrafią tylko wojować poprzez kogoś i nie na swoim terenie.
Oby Ciebie ktoś zostawił kiedyś w takiej przerębli kutasie złamany.
uratowali psa i zamiast go jakimś kocem owinąć i zabrać w ciepłe miejsce to go olali i uciekł do lasu? Jest duża szansa że po kilku minutach w wodzie gdzieś zdechł w ciągu kwadransa na tym śniegu.. i całe ratowanie w pizdu ;<
a babie z gałęziami chyba się pomyliło ratowanie z rozpalaniem ogniska na lodzie.
Mnie bardziej zastanawia, czemu po prostu nie wzieli jakiegoś kilofa albo młotka i nie rozwalili więcej lodu, coby pies mógł podpłynąć bliżej.
Tępy jesteś czy tylko takiego udajesz? Twoim zdaniem "zabijanie" za grube pieniądze to jakaś forma bohaterstwa? Zwykli bandyci, a USA to skurwysyny którzy potrafią tylko wojować poprzez kogoś i nie na swoim terenie.
Oby Ciebie ktoś zostawił kiedyś w takiej przerębli kutasie złamany.
Ojej, nie denerwuj się już tak Nazwałem kogoś bohaterem? Nie. Odniosłem się do USA? Nie. Grube pieniądze? Jak dla kogo. Zwykli bandyci? Zlikwidujmy taką instytucję więc jak wojsko. Pasuje? Nikt mnie nigdy nie zostawi w przerębli, bo nie będę takim debilem żeby chodzić po zamarzniętym ledwo jeziorze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów