📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szacunek! ,oby więcej takich bohaterów,duże piwo ode mnie
Czułem, że ten lód bliżej brzegu się zapadnie, ale miałem nadzieję, że pod ciężarem tej starej baby z gałęzią, która tam wlazła nie wiadomo po co... Tak czy inaczej dla gościa 1 litr najlepszego samogonu.
Kolo raczej grubokościsty a mimo to zadziałał - to jest bohater, lepszy nize nasi najemnicy na misjach (dla hejterów - ratuje życie a nie odbiera) Piwko dla odważnych
sadistic.pl/jak-nie-ratowac-tonacych-ludzi-z-przerebla-vt163912.htm
Ten polski pies wychowany na polskiej wsi jest mądrzejszy niż Ci wszyscy jankesi.
Ten polski pies wychowany na polskiej wsi jest mądrzejszy niż Ci wszyscy jankesi.
Ale jesteś dzielny kochanie w nagrodę zrobię Ci lodzika w domciu ^^.
Brawo dla gościa i dla pieska. Ale tej baby nie rozumiem. NA chuj łaziła i łamała gałązki? Bo pomóc z brzegu tym by nie pomogła, a wchodząc na lód narażała typa jeszcze bardziej. Chyba że ona wiedziała że on wpadnie i za wczasu zbierała chrust na ognisko żeby się z pieskiem szybko ogrzał.
Vass*
W podpisie się pomyliłeś powinno być Popierd**lec
W podpisie się pomyliłeś powinno być Popierd**lec
100 do respektu dla kolesia SZACUN
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów