📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Crowell napisał/a:
fajną macie dyskusję jak zwykle offtop się zrobił ale mam jedno pytanie odnośnie filmu:
uratowali psa i zamiast go jakimś kocem owinąć i zabrać w ciepłe miejsce to go olali i uciekł do lasu? Jest duża szansa że po kilku minutach w wodzie gdzieś zdechł w ciągu kwadransa na tym śniegu.. i całe ratowanie w pizdu ;<
a babie z gałęziami chyba się pomyliło ratowanie z rozpalaniem ogniska na lodzie.
Co Ty... pies chwilę pobiega, złapie temperatury i będzie "lajt". Psy to mocne skurwiele
Może ja jestem głupi, ale nie łatwiej było przyjebać drabiną w ten lód, żeby się połamał, a pies sam by podpłynął do brzegu?
kobiety poza kuchnią są kompletnie bezużyteczne, drą mordę albo płaczą bez sensu, często też plączą się pod nogami... generalnie robią szum, który nic nie wnosi do sytuacji, albo jeszcze ją pogarszają. Miała jedno zadanie, nagrywać i nawet tego dobrze nie umie.
I takiego człowieczeństwa życzę Wam wszystkim na Nowy Rok!!! POJEBY!!!
Szczera łza się w oku kręci! Prawdziwy bohater!
pawel997402 napisał/a:
szacunek! ,oby więcej takich bohaterów,duże piwo ode mnie
Po chuju bohater. Jak człowiekowi coś się dzieje, to każdy kurwa born to be SADOL i powinni jeszcze go dobić itp. A jak ktoś pieska uratuje to " o boże, bohater " , " oby więcej takich ". Palca se w dupe wsadźcie i konia zwalcie miękkie cipy. Normalny cham ze wsi by wszedł tam w filcach i go wyciągnął za uszy, albo nadział na widły i pies by żył. A wy tymczasem wejdzie na poczekalnie i piszcie, że ktoś powinien komuś bardziej wjebać.
widząc murzyna bym podniósł kamień
widząc żyda usłyszałbym 50 ! złotych ! ale szybko to 100
widząc posła ..... to bym się musiałbym to przemyśleć by mieć szanse zrobić to bez konsekwencji
widząc człowieka bym zadzwonił po pomoc
widząc Polaka bym spróbował pomóc
widząc psa co tonie ( coś co nikomu nie dojebało dla "FUN-U" nie czerpie radości z tego ) wskoczyłbym zadbawszy o siebie ( wg zasad 1 pomocy sam nie mogę pomagać jak jestem na dnie )
widząc żyda usłyszałbym 50 ! złotych ! ale szybko to 100
widząc posła ..... to bym się musiałbym to przemyśleć by mieć szanse zrobić to bez konsekwencji
widząc człowieka bym zadzwonił po pomoc
widząc Polaka bym spróbował pomóc
widząc psa co tonie ( coś co nikomu nie dojebało dla "FUN-U" nie czerpie radości z tego ) wskoczyłbym zadbawszy o siebie ( wg zasad 1 pomocy sam nie mogę pomagać jak jestem na dnie )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów