📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Godzinę oglądania udzielania pierwszej pomocy wiewiórce... Dobrze, że jest suwak. Piwo się należy, takie zimniutkie!
-To jak zainstalował pan już ten ogrzewacz w basenie?
-Nie... jeszcze mi się nie udało.
-No a ile to panu zajmie? Już pan z dwie godziny robi.
-Wiem, ale ponad godzinę ratowałem wiewiórkę.
-Jaką wiewiórkę??
-Ano taką, patrz pan nakręciłem film. Lajki w internetech bedo.
Generalnie właściciel chyba nie był zadowolony. Fajnie, że gość uratował wiewiórkę, ale to wszystko to kwestia jakiejś konwencji. Tutaj się rozpływacie nad słodziutką wiewióreczką, a na szczura czy mysz w piwnicy większość założyłaby pułapkę, a to właściwie to samo.
-Nie... jeszcze mi się nie udało.
-No a ile to panu zajmie? Już pan z dwie godziny robi.
-Wiem, ale ponad godzinę ratowałem wiewiórkę.
-Jaką wiewiórkę??
-Ano taką, patrz pan nakręciłem film. Lajki w internetech bedo.
Generalnie właściciel chyba nie był zadowolony. Fajnie, że gość uratował wiewiórkę, ale to wszystko to kwestia jakiejś konwencji. Tutaj się rozpływacie nad słodziutką wiewióreczką, a na szczura czy mysz w piwnicy większość założyłaby pułapkę, a to właściwie to samo.
wspaniały gość, dobrzy ludzie są na wagę złota. Ogromne piwo!
I to jest piękne. Krata się należy!
Ekspertem nie jestem, ale mi to bardziej jakiegoś jebanego susła przypomina pl.wikipedia.org/wiki/Suse%C5%82_mor%C4%99gowany
Marsz. Józef Piłsudski
Brzydki Zły i Szczery
Jesteś wielkim wtedy gdy opiekujesz sie tymi mniejszymi. Ogromny szacunek dla tego goscia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów