Może i nie sadystyczne, ale może się spodoba
Może i nie sadystyczne, ale może się spodoba
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weź Ty idz pobawić swoimi zabawkami przypiętymi do dywanu i zapierdalaj po mieszkaniu, zamiast komentować bezsensu. Gimbusie z 130kg wagi i 160cm wzrostu.
Typ dobrze zrobił, usłyszał wezwanie do wypadku, gdzie nie było ambulansu, w tym momencie liczą się każde sekundy życia, chłopak widzę że jeździ bezpiecznie i uważnie.
Swoją drogą, skoro
to niepotrzebnie ryzykował, bo prawdopodobnie nawet reanimacja nie była potrzebna, a na miejscu była policja, oni są po KPP....Poszkodowaną przywieźli do szpitala przytomną, nic poważnego się nie stało.
Akurat sam mam wiele wspólnego z ratownictwem i wiem, że podstawą jest własne bezpieczeństwo i nie pogarszanie stanu innych, więc nie pierdolcie mi, że jazda (dość szybka) po chodniku bez odpowiedniej sygnalizacji, w postaci chociażby klaksonu jest bezpieczna... Jak dobrze by nie jezdził ten koleś wszystkiego nie przewidzi... Karetka na sygnale też na wszytko sobie nie pozwala mimo, że też ratuje życie.
Swoją drogą, skoro to niepotrzebnie ryzykował, bo prawdopodobnie nawet reanimacja nie była potrzebna, a na miejscu była policja, oni są po KPP....
Wycosuje swoj poprzedni post jestestes gimbazjalista i w dodatku debilem.
PS to na karte rowerowa wymagana juz znajomosc pierwszej pomocy ???
pewnie jesteś jednym z tego typu ratowników którzy mnie zapieli kurwa w pasy bo nie zgodziłem się by mi podali lek, tłumacząc tępym debilom że źle reaguje na niego, bardzo źle i może mi się coś stać !!! ale nie! oni wiedzą najlepiej wiec mnie wjebali w pasy heheh ach ta polska służba zdrowia. żenada!Akurat sam mam wiele wspólnego z ratownictwem i wiem, że podstawą jest własne bezpieczeństwo i nie pogarszanie stanu innych, więc nie pierdolcie mi, że jazda (dość szybka) po chodniku bez odpowiedniej sygnalizacji, w postaci chociażby klaksonu jest bezpieczna... Jak dobrze by nie jezdził ten koleś wszystkiego nie przewidzi... Karetka na sygnale też na wszytko sobie nie pozwala mimo, że też ratuje życie.
Swoją drogą, skoro to niepotrzebnie ryzykował, bo prawdopodobnie nawet reanimacja nie była potrzebna, a na miejscu była policja, oni są po KPP....
Czy kurwa szczytem radości i spełnienia na sadisticu jest nawyzywanie kogoś od gimbusów? To jest teraz modne? Może jakieś logiczne argumenty? Bo może się mylę i zmienię zdanie...
Chociaż nie, lepiej powymyślać jakieś bzdury o nadwadze, dywanikach, kartach rowerowych itp. To jest takie śmieszne, że ja nie mogę...
W dupie mam co sobie powymyślacie, bo nawet pojęcia nie macie czym się zajmuję więc wymyślajcie sobie swoje bzdurki i dawajcie sobie za nie piwa. Będzie mega śmiesznie !
@schranz21
No przykro mi, na różnych ludzi się trafia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów