Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Ratujmy homofobów
Gollum • 2014-05-03, 19:39
Homofobowie powoli stają się gatunkiem zagrożonym, nie pozwólmy im odejść w zapomnienie, wspierajmy polskich homofobów.

Jeśli uważasz homofobię za złą i niemoralną, jesteś pierdolonym rasistą

W chooyu mam tego warna
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-05-04, 11:49 9
HOMOWSTRĘT a nie homofobia , bo my normalni ludzie brzydzimy się pedalstwem . Tolerujemy ich ale nie akceptujemy .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-05-04, 19:57 4
@jezuschrystus

aby twoja antypolkość atylogicość antymślenie nie wróciło w kształcie pięści prosto w ryj

(|)-------C====8
Zgłoś
Nabs 2014-05-04, 23:23 4
@NieWiemZeWiem akurat w przypadku JezusChytrus to karma wraca do niego każdego dnia kiedy musi wylizać drongala swojemu chłopakowi. Więc nie trzeba niczego mu życzyć, on i tak już ma przejebane (upośledzenie etc) wiec możemy mu tylko współczuć i powtarzać tak samo jak robi się to z upośledzonymi dziećmi:

Cytat:

Bardzo dobrze dziecko!

Jakby każdy odpisał mu w podobny sposób za każdym razem zamiast wdawać się w polemikę, zrozumiałby że w naszych oczach jest zwyczajnie upośledzony.
Zgłoś
S................n 2014-05-05, 0:35 2
Homofobia, to lęk przed homoseksualistami. Pokażcie mi kogoś w PL kto się ich boi...

W PL to oni boją się nas także problemem nie jest Homofobia a Heterofobia

Ostatnimi czasy do definicji homofobi dołączono "nienawiść". Uważam, że jest to sprzeczne z definicją fobii, która oznacza lęk i nie ma tam żadnej wzmianki o nienawiści...
Zgłoś
Bankracy 2014-05-05, 18:33
A ja wam powiem, że się pedałów boję... powoli zaczynają rządzić światem
Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-05, 23:12
Taki upośledzony niby jestem młotku ale wasi mistrzowie retoryki przegrali sromotnie Więc jak jest robalu?!

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
maniiiek 2014-05-05, 23:31 6
@up nawet członek mensy nie przekona kozy argumentami słownymi i retoryką aby ta wycieraczki nie wpierdalała.

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
isotop 2014-05-05, 23:32 1
DAS_KUT_ASS napisał/a:

pedaly, cygany, ciapaki i czarnuchy nie beda mieli tyle litosci co obecni normalni ludzie
do drzwi zacznie pukac homo-komando ruchajac wszystkich homofobow po to by leczyc ich fobie

Fascynujące są te wasze kryptogejowskie fantazje seksualne o homoterrorze. Powiedz kolegom, że zawsze marzyłeś o takim wjeździe na chatę
Zgłoś
Catacombe 2014-05-05, 23:35 1
Was już kompletnie popierdoliło. Bez przerwy napierdalacie o pedałach, wchodzę na sadistica, głowne tematy : pedały, homofobia, pedały. Wchodze na harda : pedały, pedały, pedały, pedały.

Zajmijcie się swoją dupą kryptopedały, albo zmieńcie nazwe na pedalistic.pl, bo gardzicie homo, a bez przerwy o nich napierdalacie.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
mjmfuknf 2014-05-05, 23:39 3
Blutok napisał/a:

A ja wam powiem, że się pedałów boję... powoli zaczynają rządzić światem

Wyluzuj, cała ta lewacka banda tylko tu w świecie pozornej anonimowości potrafi pisać swoje "mądrości" boją się wyjść z nimi na ulicę, bo tam się przed piąchą za nickiem nie ukryją
Zgłoś
maniiiek 2014-05-05, 23:41
isotop, Catacombe, czyli ludzie napierdalający na kościół to kryptokatolicy?

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
raqaqq 2014-05-05, 23:46
Ja tam homofobem nie jestem, gdyż gejów się nie boję. Pedała w rurkach wystarczy raz z bani walnąć i po sprawie.Z resztą co mi taki gej może zrobić, cisnąć we mnie błyszczykiem?!
Na cześć wszystkich gejów krzyknijmy
HIV HIV Hurrra!

No to SRU
Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-05, 23:49 1
@up
Wiara rządzi się nieco innymi prawami niż orientacja. Tak w ogóle to:

- ktoś jest gejem ale wstydzi się tego przed samym sobą bo kochani rodzice itp. wmówili mu że to zezwierzęcenie więc sam sobie wmawia a częścią tego jest hejt na homosiów

-ktoś jest katolem ale wstydzi się tego przez powszechną indoktrynację i dlatego hejtuje katolików? no raczej nie

@raq
To go jebnij. Tylko jak zatrzymają następnego dnia pana bystrzaka to nie płacz że gestapo prześladuje patryjote

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
kapfryd 2014-05-05, 23:51
Ot, i cała wolność słowa w internecie - Skecz o homofobach, ale słowo "faggot" na wszelki wypadek ocenzurowane, gdyby jednak ktoś z bardziej postępowych adminów jewtube'a zechciał sie przypierdolić
Zgłoś
DzieckoRosemary 2014-05-05, 23:51
Już chyab lepiej być gejem niż zapijaczonym, wiecznie marudnym, leniwym polaczkiem,który wszędzie widzi problemy, ale nie dostrzega, ze największym problemem jest on sam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów