Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Ratujmy homofobów
Gollum • 2014-05-03, 19:39
Homofobowie powoli stają się gatunkiem zagrożonym, nie pozwólmy im odejść w zapomnienie, wspierajmy polskich homofobów.

Jeśli uważasz homofobię za złą i niemoralną, jesteś pierdolonym rasistą

W chooyu mam tego warna
Zgłoś
maniiiek 2014-05-05, 23:54 2
Nie, nie ma innych praw bo tu nie chodzi o obiekt a o samą niechęć. Skoro niechęć do homoseksualistów to kryptogejostwo to niechęć do katolików jest kryptokatolstwem. W końcu ani jedni ani drudzy nie wyrządzają bezpośredniej krzywdy osobom, u których niechęć wzbudzają. Spójrz prawdzie w oczy: ty pragniesz iść do kościoła i jesteś katolikiem ale wstydzisz się do tego przyznać przed sobą samym więc reagujesz agresją.
raqaqq napisał/a:

-ktoś jest katolem ale wstydzi się tego przez powszechną indoktrynację i dlatego hejtuje katolików? no raczej nie

No właśnie tak. Sam siebie oszukujesz!

@up ty polakofobie! Wiesz, że tak na prawdę sam jesteś kryptopolaczkiem?!

Cholera, ale te lewackie metody są wygodne. Ktoś coś wytyka to mu się serwuje to samo na zasadzie sprzężenia zwrotnego...

Jedyną przyczyną zła na świecie jest skurwysyństwo.
Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-06, 0:38
Widać że nie rozumiesz na czym polega feedback. Ale to bardzo proste wbrew pozorom!

Aby zadziałało musi wystąpić wobec podmiotu społeczny nacisk przeciw jego upodobaniom. Homoseksualizm jest powszechnie krytykowany dlatego homoseksualiści zaczynają nienawidzić samych siebie i hejtują bardziej niż normalni nienawistni faceci. Z religią nie ma takiego problemu, pójdziesz do burdelu pierdolić o bożku, ochrona cię wywali i klub na bank ma przejebane...

Społeczne potępienie -> sprzężenie zwrotne. Już rozumiesz? :*

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
maniiiek 2014-05-06, 1:25 1
Przecież katolicyzm też jest powszechnie krytykowany w internecie przez środowiska gimboateistyczne. Poddajesz się presji rówieśników bo boisz się, że cię wyśmieją. Normalny ateista ma to w dupie, owszem śmieje się z kościoła ale w równym stopniu co ze wszystkiego innego. Ty natomiast kipisz agresją bo boisz się, że kolega z ławki w przeciwnym wypadku uzna, że to ciebie widział w kościele z mamusią kiedy jego mamusia tam go zaciągnęła....
Pewnie zaczniesz zaprzeczać ale to najlepszy dowód na to, że jesteś kryptokatolikiem.

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że gdyby sprawa toczyła się kogoś innego a ja bym te pierdoły pisał, tylko zamiast "katolik" używał "gej" a zamiast "kościół" "parada równości" to byś się mało nie posrał przyklaskując każdemu mojemu słowu. Ot, dwójmyślenie posranego hipokryty... Jak gardzę kurwinistami za brak myślenia przyczynowo-skutkowego tak gardzę lewakami za ich olbrzymią hipokryzję... W sumie nie wiem co gorsze....

Zgłoś
norek911 2014-05-06, 1:32
@up no tak tylko lewa strona mocy może używać takiego sposobu walki o swoją sprawę. Z rasizmem też jest tak samo .

@maniiiek Ja to się zastanawiam czemu my wszyscy "normalni" ludzie nie zapożyczymy ich sposobu walki. O ile prościej było by po prostu ich zwalczyć .

Jedna podstawowa zasada sprawiedliwie nie oznacza po równo, ani po równo nie oznacza sprawiedliwie. Teraz zastanówmy się kto jest nam bardziej potrzebny w silnej Polsce- rodzina hetero, "produkująca" dzieci, czy rodzina homo?
Zgłoś
pemb 2014-05-06, 8:42
"Normalny ateista ma to w dupie, owszem śmieje się z kościoła ale w równym stopniu co ze wszystkiego innego. " No nie zawsze tak jest. To, że ktoś jest ateistą nie oznacza, że nie może krytykować kościoła. To jest tak: ok bądź ateistą, ale się nie wychylaj i nie odzywaj. A co robią wierni? Nawracają na siłę. Wiem co mówię, bo mam takie przypadki w rodzinie i to nie tylko babcie się tak zachowują. Zagorzałemu katolikowi nie wytłumaczysz; nawet jeśli nie będziesz chciał narzucać swojej niewiary innym i będziesz siedział potulnie jak baranek to inni zaczną wchodzić Ci na głowę. Pomimo tego, że w kościele nie byłem od lat, że od dawna (to pojęcie względne) mieszkam sam, to jednak wszystkie zjazdy rodzinne są napiętnowane próbą nawrócenia.
A geje niech sobie żyją, mnie nic do tego. Jak was to razi to wasz problem. Dopóki nikt mi nic nie narzuca to mam z tym luz.
Zgłoś
maniiiek 2014-05-06, 10:50 1
@up człowieku, wiem. Po prostu głupotę odpieram głupotą. Używam ich toku myślenia aby im pokazać jak idiotycznie to wygląda z naszej strony. Także produkowałeś się nadaremno, acz kulturalnie i chwała Ci za to.m

Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-06, 11:06
Chcesz porównać dyskryminację homosi z każdej strony, mohery, łysole, nawet małe dzieci zarażone waszym pierdoleniem z bandą "gimboateuszy" jak to sam określiłeś? Percepcja szwankuję, zrób coś z tym

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
Rexxaris 2014-05-06, 11:31
Nemayu napisał/a:

Wracająć do tematu była jakaś lesba i gej i wypowiadają następujące zdanie: "W rodzinach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci niż w tradycyjnych rodzinach" i cała sala się z nich śmieje a oni mówią, że nie rozumieją co w tym śmiesznego. Na to pada pytanie, że jak on sobie to wyobraża? I odpowiada, że jest plemnik i komórka jajowa i że nie będzie tłumaczył.

Ta lesba to pani "profesor" Płatek (feministka...), a ten koleś to jakiś homoś, kolega Paligniota i innych takich.

Link do tej debaty: youtube.com/watch?v=Zbn2vvNB7ls
Ok. 21 minut - pani "profesor" mówi o tym, że w rodzinach jednopłciowych rodzi się więcej dzieci, niżeli w rodzinach różnopłciowych.
Zgłoś
maniiiek 2014-05-06, 11:32
@up chcesz porównywać dyskryminację Katolików z każdej strony: lewica, środowiska LGBT, byli partyjni, środowiska Radykalno-Islamskie, TVN, nawet dzieci w gimnazjach zarażone waszym pierdoleniem z bandą "homofobów" jak sam to określiłeś? Percepcja szwankuję, zrób coś z tym

Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-06, 12:30
@up
Lewica czyli Twój Ruch, świeża partia o sukcesywnie zanikającym poparciu, środowiska islamskie w Polsce? Tutaj muszę prosić o źródło bo w Polsce jest to margines i nie wiem jak "jeden może okrążyć dziesięciu"

TVN? Czyli prawacka Drzyzga, docu soap i inne zachowawcze serialiki?

Serio uważasz że siła perswazji lewych jest równa tej prawych? W kraju gdzie 90% to deklarujący się jako katole? Chyba jesteś chory

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
maniiiek 2014-05-06, 12:38
@up nie, z głową to ty masz coś nie tak. Przecież wielokrotnie jasno napisałem, że piszę tu głupoty. Takie same głupoty jak ty. Skoro uważasz, że to idiotyczne to masz rację - ale weź poprawkę na to, że twoje argumenty są równie posrane.

Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-06, 13:08
Twojsze są posrańsze od mojszych kurwiszczu

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
maniiiek 2014-05-06, 14:06 1
JesusChytrus napisał/a:

Twojsze są posrańsze od mojszych kurwiszczu

Kurwiszczem to ty sobie matkę nazywaj za to, że wychować cię nie potrafiła - niech płaci za swoje błędy wychowawcze. A od normalnych ludzi się odpierdol.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów