Akcja od 40 sekundy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po pijaku jak wchodzę na sadisticka to widzę dziwne filmiki Delfiny, pingwiny. Ja pierdole
Zajebista sprawa. Ci ludzie muszą mieć naprawdę dużą satysfakcje w takim momencie.
brawurowa akcja , dobrze że murzynów tam nie było bo już by ciukali je włóczniami czy czymś tam murzyńskim .
Yanosik napisał/a:
Płyną na brzeg nie że im się tak chcę tylko dlatego bo mają zaburzoną opcję lokacji, wiesz przez co? Przez kurwa syf jakiego jest coraz więcej w morzach i oceanach.
To też, choć są dowody że walenie wiedzą co robią. Często ranne wypływają na brzeg, lecz też zupełnie zdrowe ale za chorym przewodnikiem stada. Swoją drogą - ludzie w takim razie dawno powinni się pozabijać przez chociażby uderzanie w budynki, wszak w miastach jest o wiele więcej zanieczyszczeń. Ja obstawiam jednak zapasożycenie ucha wewnętrznego / mózgu lub uszkodzenia spowodowane przez wojskowy sonar.
Coraz wiecej filmow widze z "zagubionymi" zwierzakami, albo spadaja na ziemie, albo wyplywaja na lad, albo...albo, cos jest nie tak.. no ale co zrobic, my proste ludziki nigdy sie nie dowiemy dlaczego..
Z jednej strony to dobrze bo plażowicze nie chcieli dopuścić do tego aby delfinom wysuszyła się skóra zapewne , przynajmniej tak mi się wydaje pozytywna szybka reakcja, z drugiej strony czytając posty może i być faktycznie tak że przed czymś uciekają lub mają zaburzony wewnętrzny biologiczny sonar. huj wie ale
liczy się fakt że chcieli je ratować wiec kończąc Szacun dla plażowiczów że nie patrzyli jak zdychają tylko zareagowali.
liczy się fakt że chcieli je ratować wiec kończąc Szacun dla plażowiczów że nie patrzyli jak zdychają tylko zareagowali.
po co ratowac ryby? mogli by je wziac i wrzucic na patelnie
sowiak92 napisał/a:
no racja nie atakują ale za chuja nie wiem dlaczego, widziałem coś tam na Ngeogra...@up
Rekiny boją się delfinów szanowny kolego
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów