Akcja od 40 sekundy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Delfiny spoko ziomki
dowiedziały się, że Tusk chce podwyższyć wiek emerytalny do 67 lat i chciały popełnić samobójstwo... Nie dziwię im się, jako logicznie myślący ssak (nie licząc polityków) też chciałem podobnie zareagować
W takich chwilach jestem dumny że jestem człowiekiem, jak chcemy to potrafimy.
To po grzyba one wyrzuciły się na brzeg? Jak je wciągnęli z powrotem to znowu się wpakowały na mieliznę? Jeśli nie to tym bardziej ten pierwszy raz dziwi. Te delfiny ostatnimi czasy mają coś nie tak w głowie, ostatnio widziałem filmik jak płynęło ich tysiące jakby przed czymś uciekały. O, ten:
Ponoć niektóre walenie wypływają na brzeg gdy są chore i wybierają zamiast utonięcia ostatnie kilka godzin swojego życia na lądzie ale by móc spokojnie pooddychać. Albo jeśli mają uszkodzone uszy / mózgi np. w wyniku sonarów używanych eksperymentalnie przez marynarkę wojenną (kojarzycie taki ból w uchu po nagłym, zajebiście głośnym dźwięku? To coś podobnego, tylko niestety kilka razy mocniejsze i połączone z uderzeniem w głowę). Dlatego Ci ludzie nie powinni ot tak po prostu wpychać tych delfinów do wody, bo skoro wracają na brzeg to mają jakoś powód.
You must die I alone am best
Thelema napisał/a:
Ponoć niektóre walenie wypływają na brzeg gdy są chore i wybierają zamiast utonięcia ostatnie kilka godzin swojego życia na lądzie ale by móc spokojnie pooddychać. Albo jeśli mają uszkodzone uszy / mózgi np. w wyniku sonarów używanych eksperymentalnie przez marynarkę wojenną (kojarzycie taki ból w uchu po nagłym, zajebiście głośnym dźwięku? To coś podobnego, tylko niestety kilka razy mocniejsze i połączone z uderzeniem w głowę). Dlatego Ci ludzie nie powinni ot tak po prostu wpychać tych delfinów do wody, bo skoro wracają na brzeg to mają jakoś powód.
Płyną na brzeg nie że im się tak chcę tylko dlatego bo mają zaburzoną opcję lokacji, wiesz przez co? Przez kurwa syf jakiego jest coraz więcej w morzach i oceanach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów