Akcja od 40 sekundy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
mama im kazała wyjść bo miały już sine usta
Znawcy delfinów się znaleźli... Kobieta widać największa znawczyni.. Nagle ~30 delfinów wpłynęło bo są chore, no tak..
To jest rekord. 3 strony komentarzy na temat filmiku i jeszcze nikt nie dopierdolił się do literówki w tytule
kurwa czytam te wasze komentarze i mam polewkę bo połowa z was w jednym temacie jest znawcą ssaków morskich, a za 2 minuty w innym temacie kurwa inżynierami budowlanki.. dam wam dobrą rade zamiast pierdolić od rzeczy, stulcie japy i oglądajcie 40 sekund dobroci ludzkiej w kierunku zwierząt.. a co do pana który dojebał że delfiny uciekły przed rekinami, to powiem Ci że one często z rekinami polują... pzdr hejty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów