18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
wojtass 2010-07-22, 11:08 3
@pener666
faktycznie pierdolisz jak dzieciak któremu do możliwości robienia prawka brakuje więcej niż temu dziadkowi do przejścia na tamten świat.

khekhekhe
Zgłoś
m................t 2010-07-22, 13:35 4
Pener666 napisał/a:

i taki stary pierdolec może jeździć autem, mimo tego że czas jego reakcji liczony jest pewnie w dobach, ale jak wsiądziesz za kółko po 2 piwach to masz przejebane...

I co, myślisz, że jesteś fajny bo masz inne zdanie niż większość? No to się kur*a mylisz... Akurat ludzie mający po 18-25 lat powodują znacznie więcej wypadków niż emeryci
Zgłoś
Thomas_Terkovitz 2010-07-22, 14:53 1
KNT napisał/a:

Po chuj go zaczepia? Cwel jebany, taki cwany do dziadka.

Co pierdolisz... To jest kurwa sadistic, a nie klub przyjaciół ludzi po 70 roku życia
Zgłoś
Bula 2010-07-22, 15:38
Pener666 napisał/a:

Po pierwsze to spierdalaj z tym kmiotem, po drugie chyba mnie nie zrozumiałeś, ale nie oczekuje tego od osoby która pisze o złym otagowaniu w temacie który sama dość fantazyjnie otagowała...

Dobrze ci pocisnął. Wolę już dziadka z obniżoną reakcja niż kilku najebanych idiotów za kierownicą.
Zgłoś
borisklinga 2010-07-22, 20:18
"krzyczec ratunku ?" buahahahaahahah ten moment rozpir***la

Zgłoś
K................T 2010-07-22, 21:41
BennyLBK napisał/a:

Co pierdolisz... To jest kurwa sadistic, a nie klub przyjaciół ludzi po 70 roku życia

Widzę jesteś zajebiście błyskotliwym i inteligentnym człowiekiem. (ironia)
Zgłoś
StaLION4242 2010-07-23, 0:24 1
Dobra kurwa, nie czytałem was i nie wiem czy już było. Sam lubię się ponabijać ze starszych ludzi, ale dziadek ewidentnie w 6 sekundzie dostał od łebka dzwiami, a za to to powinien zginąć młody.

Nie wchodzę na Harda...
Zgłoś
ZooL 2010-07-23, 2:22
co nie zmienia faktu ze ani po alkoholu ani po 65 roku zycia ludzie nie powinni jezdzic, masz emeryture to i z drogi spierdalaj bo czas reakcji to juz zegrem slonecznym mozna mierzyc.
Zgłoś
dashadow 2010-07-23, 10:39 1
do autora filmu - jesteś pierdolonym tępym idiotą z probówki, cwaniaku jeden - taki odważny jesteś że wyskakujesz do dziadka - życzę ci żeby cię taki dziadek kiedyś pchnął kosą, wtedy pójdę na twój grób, zrobię zdjęcie, wrzucę na sadistic i będę z ciebie lał, mendo jedna
Zgłoś
mariusz01091991 2010-07-23, 12:03
jakby tak zrobił do mojego dziadka to bym go zapierdolił

jestę jednorożcę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów