Jak było to sorka, źle otagowane =]
Jak było to sorka, źle otagowane =]
jak umrze to go nawiedzać będzie
I dobrze kmiocie. To, że jest dziwny to nie znaczy, że nie umie jeździć. Jakoś wielu ludzi od 18 roku życia do mojego wieku, albo i starszych niby jest normalnych. A tu proszę popisują się na ulicach, wydaje im się, że są mistrzami kierownicy, a potem drzewa z kory obdarte albo auto na plecach w rowie. Ja się wtedy zastanawiam, kto im dał prawo jazdy.
I dobrze kmiocie. To, że jest dziwny to nie znaczy, że nie umie jeździć. Jakoś wielu ludzi od 18 roku życia do mojego wieku, albo i starszych niby jest normalnych. A tu proszę popisują się na ulicach, wydaje im się, że są mistrzami kierownicy, a potem drzewa z kory obdarte albo auto na plecach w rowie. Ja się wtedy zastanawiam, kto im dał prawo jazdy.
Po pierwsze to spierdalaj z tym kmiotem, po drugie chyba mnie nie zrozumiałeś, ale nie oczekuje tego od osoby która pisze o złym otagowaniu w temacie który sama dość fantazyjnie otagowała...
... ale nie oczekuje tego od osoby która pisze o złym otagowaniu w temacie który sama dość fantazyjnie otagowała...
Spierdalaj, taguj sobie sam. ;]
Tak mi się bardziej podoba/widzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów