📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
co ci ludzie jeszcze zrobia zeby zaistniec w internecie... dramat...
Za co zjeby dały piwa za te gówno. Trolling level expert? To ma być kurwa trolling. On chyba sam siebie troluje i pokazuje jaki jest żałosny. Chęć bycia fajnym na siłe, żenua
Gadacie jaki on debil itd. ale pewnie 3/4 z piszących nawet nie podeszłaby do takiego typa z 2:25.
I pomyśleć, że kiedyś narzekali ludzie na Adbustera czy Scifuna. Co za szajs wszedł teraz na tego jutuba.
Kurwa, aż się głupio robi jak tego oglądam.. Ewidentnie sprawdza kiedy dostanie w ryja..
Reakcje na plus, ale typ to porażka - lamus jakich mało. Jeszcze pewnie ma z 20 lat jak nie więcej i takie siano w głowie.
Kurwa, jeszcze jeden film tgo pokroju i będzie trzeba się poważnie zastanowić, czy nie spierdalać z tego, niegdyś zajebistego, portalu.
Oczywiście dziewczyny reagują zależnie od tego jak kalendarzyk nimi steruje.
Jutro będę w Katowicach i obiecuję że jeśli go spotkam to mu wypierdole pasuje ?
szwagier9 napisał/a:
Za co zjeby dały piwa za te gówno. Trolling level expert? To ma być kurwa trolling. On chyba sam siebie troluje i pokazuje jaki jest żałosny. Chęć bycia fajnym na siłe, żenua
Dałem piwo za reakcje większości ludzi. To mi poprawiło humor. Poza ich reakcjami to żenada.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów