📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Tak pieknie z uczuciem powiedziec wypierdalaj jak ten kierowca autobusu to chyba by sam Bogus Linda nie dal rady. Poezja.
cinek77 napisał/a:
ja jestem ciekawy czy w tych akacjach choc raz dostal w ryj:D
Pisał, że jeszcze nie, a szkoda.
ja jestem ciekawa co takie akcje maja na celu, jakaś eliminacja pedałów i kurew z otoczenia?
Ja bardziej obawiałbym się podchodzić do ludzi i mówić: cześć jestem jutiuberem, blogerem, vlogerem, wesołą mordą, ludzie dają mi suby i łapki w górę. O wiele większa siara nawet niż bycie pedałem i denne dwuznaczności typu jajka czy robienie loda. Oglądając takie rzeczy trzyma się kciuki żeby któryś z zaczepionych wybił mu z głowy pięścią zapał do kręcenia kolejnych chujowych filmów na atencję gówniarzy.
Kurwa co za zjeb... Lubię takie akcje, ale te jego w ogóle mi się nie podobają, nie mają takiego luzu...
kurwica mnie strzela, jak widze tych skurwiałych, kretyńskich jajcarzy... Pierdolca można dostać, jak się widzi takie cioty. Skończ się komprowitować sucharze pierdolony. Oby następnym razem ktoś przekopau lamusowi morde.
Ten z 3:08 wyglada jakby mu mogl urwac glowe gdyby chcial a jednak spokojnie sie usmiechnal a pani zazartowala. Pelna klutura .
Daję piwo, ale tylko za kolesia z 2:23
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Lifelover - Karma.
Jak sa americano produkcje tego typu to wszyscy piwkami rzucaja, a jak swój chlopak to hejty ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów