📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
skoro wiesz, że z kwejka i wiesz, że my wiemy to na chuj wrzucasz? łowca wirtualnych piw się znalazł?
Presty napisał/a:
Ciekaw jestem, kto z Was potrafiłby sie smiać publicznie ze swooich niedoskonałości...
Myślę, że Ray Charles nie widzi w tym nic złego.
Nie żyje...
THIS IS SADISTIC, a nie kurwa jakies typy. co w tym kurwa sadolowego :/ Gdy coś jest popularne i dobre, z czasem sie spierdol*
Dlaczego Ray Charles się ciągle uśmiecha?
Bo nie wie, że jest czarny
ps. tak tak było ze Stivi Łonderem
Bo nie wie, że jest czarny
ps. tak tak było ze Stivi Łonderem
A chuj z tym że był czarny. On, B.B King i Pinetop Perkins dla mnie zawsze będą ikonami prawdziwego bluesa którego można sobie posłuchać dla odprężenia. To co teraz fundują nam media to pierdolony komercyjny chłam a niestety mało jest muzyki godnej polecenia i albumów które lubimy posłuchać od początku do końca. Ważniejsze są teraz single czy epki które zazwyczaj są marne. Teledyski teraz to jedna wielka perwersja i lepiej je się ogląda bez dźwięku No i szkoda że radio i TV unika alternatywnych gatunków które często generowały by dużo większą słuchalność czy oglądalność. Wiadomo wytwórnia płaci to się puszcza chłam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów