📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ciekaw jestem, kto z Was potrafiłby sie smiać publicznie ze swooich niedoskonałości...
Presty napisał/a:
Ciekaw jestem, kto z Was potrafiłby sie smiać publicznie ze swooich niedoskonałości...
Ja , założyłem w swoim Ferrari instalacje gazowa
I teraz sie tym chwale wszem i wobec
ten ślepy murzyn z wadą wymowy zerżnął więcej lasek niż wy widzieliście na oczy i zarobił więcej kasy niż całe wasze rodziny przez ostatnie 3 pokolenia ....
To nie tylko "ślepy murzyn z wadą wymowy" jak mówicie, ale i jeden z twórców MUZYKI. Co nie zmienia faktu, że obrazek zajebisty. xD Piwo.
filipbompensiero napisał/a:
To nie tylko "ślepy murzyn z wadą wymowy" jak mówicie, ale i jeden z twórców MUZYKI. Co nie zmienia faktu, że obrazek zajebisty. xD Piwo.
to była ironia, uwielbiam jego muzykę. To były złote czasy dla muzyki (urodzeni między 1920 a 1940): Ray Charles, Miles Davis, Herbie Hancock, B.B. King, John Coltrane, Bill Evans później może jeszcze Floydzi i Queen ... dzisiaj wypłosze zza krzaka nagrywają płytę na laptopie w 2 dni ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów