18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TT4 2017-02-16, 19:49 102
Zgłoś
doopa 2017-02-16, 20:43
chyba Europe, nie dość że pedały, to jeden pejsaty, a drugi ciapaty
Zgłoś
Muzz 2017-02-16, 21:52 63
@tomitomala4
Nie ta fota, już poprawiam:

Zgłoś
manson__ 2017-02-16, 23:57 37
@up:
Jeden chuj.
Zgłoś
hohoniowy 2017-02-17, 4:59 18
Robi się groźnie, minęły czasy beztroskich zabaw w parkach...
Zgłoś
BrianGriffin 2017-02-17, 9:13 9
Zgłoś
Voleyko 2017-02-17, 9:46 3
niewygodne.info.pl/artykul7/03601-Salonowi-ekonomisci-byli-w-bledzie.htm

Tak dla debili co tylko krytykują PiS bo jest PiSem, ja ich nie lubie, nigdy za nimi nie byłem, jak widze kaczora to mnie chuj strzela na białym rumaku ale jednak dobrze robią
Zgłoś
janlew 2017-02-17, 9:55 5
Niby jak PIS niszczy Polskę?
- sojuszem z USA, blokując pakt Niemcy-Rosja po naszym trupie?
- dając dzieciakom po 500zł
- a może nie wpuszczając imigrantów Islamskich?
Serio pytam, co takiego robią?!
Rozumiem że można ich kuźwa nie lubić, ale gdyby nie wygrali to dopiero mielibyśmy przesrane.
Zgłoś
sumka 2017-02-17, 10:03 9
janlew, Zbankrutujemy, tak samo jak Argentyna i Grecja, to nie jest kwestia lubienia bo ja ich lubię dzięki nim potroiłem swoją pensje przez ostatni rok natomiast szkody dla Państwa będą bardzo kosztowne i z tego gówna będziemy wychodzić kolejne 25 lat albo raczej będziecie wychodzić bo ja wypierdalam za granice
Zgłoś
DarthMoon 2017-02-17, 10:16
Jakimi trzeba być debilami, jak trzeba spierd*lić kraj, żeby ludzie którzy pluli na PO zaczęli mówić, że chcą powrotu Tuska i jego kandytatury na prezydenta.
Zgłoś
szpajder 2017-02-17, 10:16 6
janlew napisał/a:

Otóż to. Do mojego sąsiada to sam Kaczyński przyjeżdża i mu co miesiąc daje 500 zł z własnego portfela.
Zgłoś
Lee225 2017-02-17, 10:16 1
Co robią ?

Dziura w budżecie państwa
Rozpierdalają się rządowymi furami
Trybunał konstytucyjny
Reformacje w szkołach

A to jest tylko kilka powodów, mógłby wymieniać i wymieniać. Z samymi imigrantami to akurat dobry ruch aczkolwiek czy to przez rząd? Być może czarna masa w ogóle nie chce przyjść do tego kraju?
Zgłoś
styx38 2017-02-17, 10:17 2
Juz dawno kraj jest w stanie rozkładu,dziwne że dopiero teraz to niektorzy zauważyli hehe
Zgłoś
DarthMoon 2017-02-17, 10:23 1
janlew napisał/a:

Typowe obecne myślenie Polaków, pożyczyć się i ch*j, zobaczymy co będzie później. Życie na kreskę zrobiło się bardzo popularne, ale o spłacaniu nikt nie myśli. Aż strach myśleć o dlugu niejawnym, ZUS przez obniżenie wieku emerytalnego jest w jeszcze gorszej sytuacji finasowej(pis udowodnił, że może być jeszcze gorzej). Z roku na rok podają nowe statystyki, że Polacy żyją dłużej (kobiety średnio do 84r.ż) ale obniżajmy dalej wiek emerytalny, niby lewicowe poglądy dla was są złe, ale na obniżenie wieku emerytalnego i 500+ to przymykacie oko.
Zacznijcie się uczyć, bo dwie zdrowe ręce i nogi nic wam dzisiaj już nie dają.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem