📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łoj łoj łoj
podbiegli tak szybko zeby ratować wódkę co była w bagażniku
wszyscy nagle poszli do lasu się wysikać, żeby lepiej widzieć jak inni wyciągają poszkodowanych..
Wszyscy chcą wyłączyć pieprzony klakson
a teraz wyobraź sobie że za kółkiem była twoja matka, żartownisiu
nemiroff napisał/a:
a teraz wyobraź sobie że za kółkiem była twoja matka, żartownisiu
no już, co dalej?
Nap Limak napisał/a:
reakcja ludzi na ten wypadek, godna pozazdroszczenia.
A na co mieli niby czekać-jeżdżą jak pojebani to policja i karetka pewnie dotarłaby za trzy godziny;tam pewnie to chleb powszedni i normalka...
Radio musiało działać... koło zapasowe też się komuś przyda...
Ot ruskie jak się leją to się leją, ale jak kamratowi krzywda się dzieję to siła i zgoda w narodzie jest
Biegną nakurwiać foty na harda...
Poza tym, czy pomoc ofiarom wypadku nie jest obowiązkiem obywatelskim?
Poza tym, czy pomoc ofiarom wypadku nie jest obowiązkiem obywatelskim?
DEF - Dancing in the dart
wzięli co mieli wziąść i pojechali dalej..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów