📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatnio jadąc do holandi gdzieś w okolicach 23 wieczorem przejechałem pierwszy raz w życiu dwie łasice. Nie spodziewałem się że będzie słychać i czuć ten trzask pękających kości Uroczy dźwięk
@dumad - lepiej uważaj, Politie już Cię namierza, w Holandii za przejechanie zwierzęcia na drodze są takie kary, że bardziej opłaca się (finansowo) odbić w prawo i walnąć w drzewo niż przejechać biednego zwierzaka
dumad napisał/a:
ostatnio jadąc do holandi gdzieś w okolicach 23 wieczorem przejechałem pierwszy raz w życiu dwie łasice. Nie spodziewałem się że będzie słychać i czuć ten trzask pękających kości Uroczy dźwięk
Tak, z pewnością jadąc za pewne dość dużą prędkością przy włączonym silniku i mniemam że włączonym radiu słyszałeś pękające niewielkie kości łasic... Jedyne wytłumaczenie to zioło Holenderskie albo masz niezłe filmy...
gdzie te kobiety ?
dumad napisał/a:
Do holandi mówisz? A może naćpany byłeś po prostu? To takie holenderskie...
@ Bagno
Наверное ты знаешь, но у русских "ебать!!!" в таких ситуациях не соответствует польскому "jebać", а только "ja pierdolę"
Наверное ты знаешь, но у русских "ебать!!!" в таких ситуациях не соответствует польскому "jebać", а только "ja pierdolę"
A przejechanie kota?
Niektórzy "sadole" na koty tak reagują jak cipy na wiewiórki.
Niektórzy "sadole" na koty tak reagują jak cipy na wiewiórki.
Na chuj wrzucacie coś co już było , ale w postaci kompilacji ???
Było w każdej kompilacji na sadolu z tymi 7 sekundowymi filmikami ...
Było w każdej kompilacji na sadolu z tymi 7 sekundowymi filmikami ...
JaRusskij napisał/a:
@ Bagno
Я знаю, я знаю
dumad napisał/a:
Ty jebany skurwielu bez uczuć, jak mogłeś przejechać te niewinne stworzenia?!?!?!
PS: Duże były?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów