Z prawidłowym użyciem narzędzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Są tacy męscy pijąc te pomyję, a nawet zajebać w tv to zbytnio nie umie
Poprawnie wykonane, mygyry ty idioto, od mocniejszego trafienia mógłby kineskop eksplodować.
Niby tacy hetero, a desperadosa piją. Kryptopedały.
Co chcesz od desperadosów? Co mają pić vipy z biedronki albo leśne dzbany jak ty?
Albo piwo z tesco, haha. A jak picie jakiegoś piwa się na to przekłada, skoro masz takie stwierdzenie, brak Ci nabiału?
Ja pierdole co za debile, tyle sprzątania i tak dokładnie szkła za 1-szym razem nie uda im się ogarnąć jakby nasrali to tylko szmata wiadro mop i wietrzenie by wystarczyło
pfff to pokazoli... szwaby to by wzięli tego xboxa (tzn oni pewnie mieliby XO) i rzucili nim w 50" LED ultra HD potem to wszystko wypierdolili za okno
po co?
a tak żeby takiemu Polakowi poślady zsiniały
po co?
a tak żeby takiemu Polakowi poślady zsiniały
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów