📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przecież wszyscy co robią to zjebane gówno to muszą się osłuchać przeboju lata. No bez przesady, z resztą któryś mod mówił, że za tą szmire i inne pedalstwa będą lecieć warny. Sadol dla sadoli, gimbazjum dla gimbusów!
@UP
to za meteal tez warny, bo to szmira!
Kurwa, muzyka jak muzyka, kazdy slucha czegos innego. chociaz smieszy mnie jak slysze ona tanczy dla mnie jak dzwonek w telefonie ;x...
to za meteal tez warny, bo to szmira!
Kurwa, muzyka jak muzyka, kazdy slucha czegos innego. chociaz smieszy mnie jak slysze ona tanczy dla mnie jak dzwonek w telefonie ;x...
Która to jest dokładnie część (2 filmik) Piątku 13, z którego roku ?
@UP nie wiem chyba z siódma.
Ogólnie jedna z bardziej debilnych części, chociaż Piątek XIII to wg. mnie zajebista komedyjka jest.
Ogólnie jedna z bardziej debilnych części, chociaż Piątek XIII to wg. mnie zajebista komedyjka jest.
Dobra już wiem, gdyby to kogoś zaciekawiło, dokładny tytuł to - Piątek trzynastego VIII: Jason zdobywa Manhattan(1989)
K U R T Z napisał/a:
Która to jest dokładnie część (2 filmik) Piątku 13, z którego roku ?
"Jason sam w Nowym Jorku"
Reakcja HP na weekend to tak trochę z deszczu pod rynne
No i po co pisać w tytule co będzie na filmie.. eh..
Mógłby ktoś napisać co to za utwór na końcu drugiego filmiku ? Byłbym wdzięczny.
Doskonale przedstawiono moje podejście do tej piosenki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów