Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................i 2013-12-17, 22:11
Słabi aktorzy
Zgłoś
V................k 2013-12-17, 22:18
Za parę dni pewnie Wapniak czy Ravgor to odpierdolą idealny moment, żeby jednemu z nich wyjebać .
Zgłoś
Cyrk 2013-12-17, 22:37 3
Tam ktoś wyżej się pokłócił, że "kobiet się nie bije". I racja, tylko należy pamiętać, że w momencie agresji ze strony kobiety staje się ona wrogiem, a wroga nie tylko można, ale wręcz NALEŻY pobić. Więc drogie panie i bbr'y (bezmózdzy biali rycerze) pamiętajcie raz na zawsze: nie chcesz przemocy, nie rób przemocy.

PS. Do wszystkich bbr'ów co się zarzekają, że oni by nigdy nie uderzyli kobiety. Prosta sytuacja: macie dziecko, powiedzmy 2-letnie, i nagle zauważacie, że jakaś kobieta je kopie po głowie na całej piździe. I całe wasze pierdolenie o "ja bym nigdy nie uderzył" chuj trafił. I tyle prawdy w tym waszym pierdoleniu...
Zgłoś
PawełGM 2013-12-17, 22:57
tihomax napisał/a:

Ale tak obiektywnie o pomoc nie wołała...

0:15 "Please, leave me... Please" No rozumiem, że nie wszyscy angielski znają, ale jak nie wiesz co tam mówią, to nie pisz, że wiesz.
Zgłoś
Tassadar 2013-12-17, 23:21
corrado1111 napisał/a:

W 90% przypadków po jebnięciu takiemu bokserowi dostanie się strzała od pobitej damy bo uderzyło się jej Misia, także ja postoję.

No nie mów że się boisz

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
globuss2 2013-12-17, 23:42
a wyjebał bym bez zastatowienia .. choć qurwa qrwą pozostanie ...
Zgłoś
Yamissek 2013-12-18, 0:01 1
Chciał bym zobaczyć miny tych wszystkich ludzi którzy przeszli/przebiegli obojętnie, a za 2 dni wyczytują w gazecie, że w tym samym miejscu znaleziono zwłoki kobiety.
Zgłoś
bimbastah 2013-12-18, 2:00 3
"Jeżeli uderzysz kobietę to nie jesteś facetem" - ta... powiedzcie to facetom których np. dupa puściła się i jeszcze powiedziała mu to z uśmiechem w twarz (znam takie przypadki).

Podam wam jeszcze przykład mojego dawnego sąsiada który mieszkał nade mną... Lejdi wyzywała go od NAJGORSZYCH,dajmy na to nie raz na osiedlu wyzywała go od "żałosnych kurew" (czaicie?) i wiele wiele innych smaczków,koleś był charakterny ale ze swoją lubą nic nie robił pod tym względem,bo i zbytnio nie wiedział jak...

W końcu nie wyrobił i obił jej ten durny ryj,po naprawdę długim czasie i niezliczonej ilości awantur które mu urządzała, I BARDZO DOBRZE,a niunia jak to niunia - biedna najświętsza na świecie,niesamowicie pokrzywdzona przez skurwysyna.Co ciekawe po czasie od obicia japy koleś bardzo urósł w jej oczach i dzisiaj jest "największym kochaniem" - jakie to typowe...

Ten kto pierdoli że dupy są takie och i ach,że nie wolno NIGDY takiej nawet kwiatkiem a do tego srają serduszkami jest w moich oczach po prostu kurewsko żałosnym frajerem który o kobietach nie ma żadnego pojęcia i życie jeszcze ostro skopie mu dupsko.

Sam nie jebłem dupy w morde bo jeszcze żadna nie doprowadziła mnie do takiej kurwicy abym musiał to zrobić - byłem tylko raz bardzo blisko kiedy miałem 19 lat - nie jebłem ale się zamierzyłem z solidnym wkurwem,było w chuj blisko,efekt? laska chodziła później jak w zegarku bo zobaczyła że nie jestem z takich z którymi leci się w chuja (chciała wzbudzić moją zazdrość na imprezie klejąc się do jakiegoś pedałka),od razu jej z łba wyszły debilizmy.

A co do tej akcji - zareagowałbym ale napewno dałbym się kolesiowi wytłumaczyć,jeżeli pierdoliłby jakieś banialuki trzy po trzy to wiadomo że jakiś pierdolnięty i można jebnąć.
Zgłoś
Gethryth 2013-12-18, 3:15 1
Czy tylko ja bym tego pana postawil na miejscu tej pani?
Zgłoś
cober 2013-12-18, 4:16 2
Ja miałem inną sytuację... jechaliśmy z kumplami na imprezę tak koło 11stej i w centrum Wawy widzimy jak na chodniku dziewucha dostałą strzałą od jakiegoś typa. Ja się zatrzymuję, a kumple wychodzą i gościa za fraki. Wtedy dziewucha (przed chwilą ryczącza) rzuca się na nich z łapami i krzyczy żeby zostawić jej chłopaka, lecą groźby i teksty jak to ona nas załatwi. NIe rozumiem... wiem jednak, że od tamtej pory jak baba beczy to mam to w dupie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem