Filmik ukazuje jak znaczna większość ludzi jest obojętna na takie sytuacje. Więc nie przechodźcie sami bokiem bo może wy kiedyś będziecie w podobnej sytuacji i ktoś inny będzie omijał was bokiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakby gwałcił, to na bank wielu by pomogło .
przemoc wobec kobiet wystepuje glownie w patologicznych srodowiskach. ciekawe ilu z was zainterweniowaloby przeciwko majac przed soba barczastego napranego kolesia. zapomnialem ze to sadistic, tu kazdy ma bazooke w kieszeni
1 na 4 kobiety ? to gdzie oni żyją ? chyba, że ciapaci to ladnie nadrabiaja
@up: Chyba kpisz. W patologicznych środowiskach przemoc wobec kobiet jest kontrolowana poprzez możliwość solidnego oklepu od rodziny kobiety. To w tzw. porządnych domach jest ostre napierdalanie, bo "kto ci uwierzy", albo "brudy się pierze w domu"...
Cytat:
If you hit a woman you are not a man
Należy dodać, że dziura między nogami nie czyni kobietą, a jedynie osobnikiem płci żeńskiej. Na miano kobiety trzeba sobie zasłużyć. Jeżeli kurwa zachowuje się jak facet, to ją trzeba napierdalać jak faceta. Pozdrowienia dla ofiar żon.
kroplowa, No to żeś zabłysnął, a z takim podejściem to Ty nigdy kobiety nie będziesz miał, a jakieś kurwiszony co najwyżej. Rozumiem, że lubisz napierdalać kobiety jak się zachowują niestosownie? A może po prostu mówi to ktoś kto nigdy nie miał do czynienia z żadną przedstawicielką płci żeńskiej i nie był z żadną w związku? Kto tu jest ofiarami kobiet, bo z tego co wiem to tylko laluś by się dał, ale nie zawsze na przemoc odpowiadamy przemocą i tak jest z kobietami i z własnego doświadczenia wiem, które nie jest małe mimo mojego wieku.
Innymi słowy po prostu tylko skurwiele biją kobiety i Ci, którzy tylko z nimi umieją się bić, bo facetowi rady by nie dali
Innymi słowy po prostu tylko skurwiele biją kobiety i Ci, którzy tylko z nimi umieją się bić, bo facetowi rady by nie dali
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów