dopiero po 2 minucie jakies wieksze rozwiniecie akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
dopiero po 2 minucie jakies wieksze rozwiniecie akcji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Spoko, ale chyba nie są na tyle samoświadome, żeby rozkminić, że to ich odbicia...
Tak to wygląda u mnie jak z znajomymi oglądamy mecz polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Tak na prawde po paru minutach nikt już nie chce oglądać ale i tak ogląda a pozniej krzyczą do telewizora jak małpy do lustra bo nie mogą zrozumieć co oni tam grają.
Nie ma co się śmiać. Szympansy są na tyle bystre, że potrafią obczaić do czego służy lustro i rozpoznać w nim własne odbicie. Te na filmiku po prostu jeszcze do tego nie doszły.
up@
Dokładnie tak jak z ludźmi, aż głupio przyznać, ale te małpy mi do złudzenia przypominają niektórych murzynów.
Były przecież filmiki na których czarni jarali się zawieszonym na nitce banknotem (MAGHIC, FOCKING MAGHIC),
sprawdźcie ich reakcje i reakcje tych małp
Aż sie przykro robi, że niby te smartfony srony technologie, a jednak niektórzy ludzie są na poziome kamienia łupanego
Dokładnie tak jak z ludźmi, aż głupio przyznać, ale te małpy mi do złudzenia przypominają niektórych murzynów.
Były przecież filmiki na których czarni jarali się zawieszonym na nitce banknotem (MAGHIC, FOCKING MAGHIC),
sprawdźcie ich reakcje i reakcje tych małp
Aż sie przykro robi, że niby te smartfony srony technologie, a jednak niektórzy ludzie są na poziome kamienia łupanego
Cytat:
dopiero po 2 minucie jakies wieksze rozwiniecie akcji
Przewijam do 2 minuty i nie widzę różnicy żadnej. Widze tylko jakąś małpe co dalej sie gapi w lustro
za deszcz zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów