dopiero po 2 minucie jakies wieksze rozwiniecie akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
dopiero po 2 minucie jakies wieksze rozwiniecie akcji.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spoko, ale chyba nie są na tyle samoświadome, żeby rozkminić, że to ich odbicia...
Tak to wygląda u mnie jak z znajomymi oglądamy mecz polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Tak na prawde po paru minutach nikt już nie chce oglądać ale i tak ogląda a pozniej krzyczą do telewizora jak małpy do lustra bo nie mogą zrozumieć co oni tam grają.
już myślałem ze wyskoczy małpa z 60 calowym kutasem...
Nie ma co się śmiać. Szympansy są na tyle bystre, że potrafią obczaić do czego służy lustro i rozpoznać w nim własne odbicie. Te na filmiku po prostu jeszcze do tego nie doszły.
up@
Dokładnie tak jak z ludźmi, aż głupio przyznać, ale te małpy mi do złudzenia przypominają niektórych murzynów.
Były przecież filmiki na których czarni jarali się zawieszonym na nitce banknotem (MAGHIC, FOCKING MAGHIC),
sprawdźcie ich reakcje i reakcje tych małp
Aż sie przykro robi, że niby te smartfony srony technologie, a jednak niektórzy ludzie są na poziome kamienia łupanego
Dokładnie tak jak z ludźmi, aż głupio przyznać, ale te małpy mi do złudzenia przypominają niektórych murzynów.
Były przecież filmiki na których czarni jarali się zawieszonym na nitce banknotem (MAGHIC, FOCKING MAGHIC),
sprawdźcie ich reakcje i reakcje tych małp
Aż sie przykro robi, że niby te smartfony srony technologie, a jednak niektórzy ludzie są na poziome kamienia łupanego
Oj chłopki to 60 cali lustra po prostu.
Cytat:
dopiero po 2 minucie jakies wieksze rozwiniecie akcji
Przewijam do 2 minuty i nie widzę różnicy żadnej. Widze tylko jakąś małpe co dalej sie gapi w lustro
za deszcz zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów