Polskie cwaniako-dresy i ich zachowania w życiu codziennym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste Dawno się tak nie uśmiałem.
Wg. mnie idealnie pokazuje poziom intelektualny większości "dresów" z dzielni, którzy cwani są przeważnie gdy ktoś jest sam, lub wygląda/zachowuje się jak spokojny człowiek.
Wg. mnie idealnie pokazuje poziom intelektualny większości "dresów" z dzielni, którzy cwani są przeważnie gdy ktoś jest sam, lub wygląda/zachowuje się jak spokojny człowiek.
Wrzucanie gimbazy i podstawówki do jednego gara z dresamY
Idealnie ciebie pokazuje
RutQ napisał/a:
Zajebiste Dawno się tak nie uśmiałem.
Idealnie ciebie pokazuje
haras1991 napisał/a:
Wrzucanie gimbazy i podstawówki do jednego gara z dresamY
Idealnie ciebie pokazuje
Jesteś dresem, który się obraził? Czytaj ze zrozumieniem, a potem pisz co chciałeś przekazać.
Ja od siebie dodałem wszystko co chciałem, a jeśli wciąż nie możesz ogarnąć tego co napisałem w pierwszym poście to polecam przeczytanie go znów, aż do skutku.
//Koniec spamu.
i będzie, murzyński chuj w dupę dresów
Mam kilku znajomych dresów, czy to jest regułą że dresiarze mają problemy się wysłowić po polsku ? Jąkają się nie mówią płynnie, podczas rozmowy słychać wyraźnie że brakuje im słów ?
rockface123, twoje posty mnie załamują. Jak Ty najeżdżasz na każdy niemetaliczny gatunek muzyki i na każdą możliwą niemetalową subkulturę to jest cacy. Ale niech ktoś powie że metal jest chujowy, to przez Internet zjedziesz każdego, kto ma inne zdanie od Ciebie. Jesteś takim właśnie stereotypowym brudasem. Mam nadzieję, że taka nietolerancja muzyczna ludzi, którzy słuchają tylko 1 GATUNKU się kiedyś skończy...
I współczuję ludziom, którzy słuchają metalu, bo właśnie takie osobniki jak rockface robią z was brudasów. A przecież nie każdy słuchający metalu jest nietolerancyjnym brudasem z długimi kłakami. Tak jak nie każdy słuchacz rapu jest dresem-kibolem i nie każdy słuchacz muzyki elektronicznej nażelowanym pedałem. Ludzie, bądźmy ponad takimi stereotypowymi podziałami...
Daję piwo bo dobry humor
I współczuję ludziom, którzy słuchają metalu, bo właśnie takie osobniki jak rockface robią z was brudasów. A przecież nie każdy słuchający metalu jest nietolerancyjnym brudasem z długimi kłakami. Tak jak nie każdy słuchacz rapu jest dresem-kibolem i nie każdy słuchacz muzyki elektronicznej nażelowanym pedałem. Ludzie, bądźmy ponad takimi stereotypowymi podziałami...
Daję piwo bo dobry humor
debil jakis to zrobil, w sumie nigdy z takimi doczynienia nie mialem wiec uwazam ze az takich tlukow nie ma
rockface123 napisał/a:
i będzie, murzyński chuj w dupę dresów
ykym ... metal to gówno,kicz,gniot,syf,muzyka dla brudasów. czułem że to mój obowiązek
za mało kurwa, kurwa
jebane kalectwo intelektualne
hahaa brzmi jak gosc od czarnej kawy xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów