Bo chciał być deportowany do Iraku. Dostał 6 lat pąki, student przeżył. Bournemouth, Anglia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo chciał być deportowany do Iraku. Dostał 6 lat pąki, student przeżył. Bournemouth, Anglia.
Rebaz - staroangielskie imię oznaczające dumnego następcę swojego ojca.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Co to znaczy 'dostać pąki"? W sensie kwiaty, czy co?
Paki kuźwa, już nie mogę poprawić. Pierdla znaczy
Roger Waters napisał/a:
Mój mózg zawsze stosuje autokorektę i nie czepia się pierdół, zastanawiając o co chodzi. Polecam popracować nad tą umiejętnością.
Podgatunek ludzki przybył tu (do Europy) i nie potrafi się dostosować do panującej kultury. Do obozów i gazować!!
Mariusz napisał/a:
Podgatunek ludzki przybył tu (do Europy) i nie potrafi się dostosować do panującej kultury. Do obozów i gazować!!
Jak to jest najbardziej angielska kultura. Odkad na wyspe to zawitali Rzymianie, kazdy kto przyjezdza napierdala tubylcow i robi sobie z nich podnozek.
Zajebiste rozwiązanie. Teraz będą go sponsorować 6 lat. Powinni wysyłać takich do kamieniołomów.
Roger Waters napisał/a:
To znaczy wsadzać chuja do mąki
muliti kulti działa
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Assassins creed syndicate
-Ernest Hemingway
Mój mózg zawsze stosuje autokorektę i nie czepia się pierdół, zastanawiając o co chodzi. Polecam popracować nad tą umiejętnością.
Jak idziesz do łóżka z ta samą płcią, to też mózg Ci włącza autokorektę?
przeciez to dawid podsiadło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów