No kurwa śliczny opancerzony wóz transportowy z wieżyczką strzelniczą (czy kurwa jak się taki pojazd nazywa) a te jebane brudasy zamiast go zabrać, jak już wytłukli wszystkich w bazie, to go kurwa podpalają.
Co do kasy Saudów, chuj ona daje, bo te pastuchy mają wyjebane na służbę wojskową. Taką mają mentalność, że najważniejsza rodzina. Tata zadzwoni "przyjedź na ślub kuzyna" to jebany porzuca posterunek i przyjeżdża. Nikt się tam nie dziwi. Ten kraj to zespół klanów pustynnych pod jakąś tam koroną, która ich średnio interesuje. Trochę jak Sarmaci w XVII wieku. Gdyby nie ropa odkryta przez Europejczyków to by żyli zgodnie z tym do czego się nadają - wypasaniem wielbłądów, jebaniem kóz, katowaniem żon czy co tam robili, a nie czekaj... zaraz, zaraz
zawsze mogli tym pojechać do najbliższej saudyjskiej bazy wojskowej, efekt zrzucenia napalmu przez Saudów byłby zajebisty
Co do kasy Saudów, chuj ona daje, bo te pastuchy mają wyjebane na służbę wojskową. Taką mają mentalność, że najważniejsza rodzina. Tata zadzwoni "przyjedź na ślub kuzyna" to jebany porzuca posterunek i przyjeżdża. Nikt się tam nie dziwi. Ten kraj to zespół klanów pustynnych pod jakąś tam koroną, która ich średnio interesuje. Trochę jak Sarmaci w XVII wieku. Gdyby nie ropa odkryta przez Europejczyków to by żyli zgodnie z tym do czego się nadają - wypasaniem wielbłądów, jebaniem kóz, katowaniem żon czy co tam robili, a nie czekaj... zaraz, zaraz
ja bym powiedział ze sa bardzo podobni do polakow tylko bym dodał ze polacy nie umieją stworzyc państwa i my musieliśmy to zrobic a to tego chuja maja na swoim terytorium jedynym atutem jest tania siła roboca(niewolnicy)
już raz kibicowaliście rebeliantom (konkretnie FSA kilka lat temu), teraz wyzywacie (słusznie) od pierdolonego bydła. Tam nie ma dobrych i złych, bo po obu stronach są muzułmanie. Jedni wybrali drogę brata Mahometa, inni jego żony (stąd dwa odłamy islamu). Jedni i drudzy w ramach pokojowej religii najchętniej upierdolili by Wam łeb...
Jedni wybrali drogę brata Mahometa, inni jego żony (stąd dwa odłamy islamu). Jedni i drudzy w ramach pokojowej religii najchętniej upierdolili by Wam łeb...
Jedni pławią się w luksusie pochodzącym od ropy, ale nie chcą aby inni się pławili w tym luksusie