Latynoska złodziejka przyłapana na podkradaniu. Kamerzysta pedał woli nagrywać dupę kolegi, niż główną akcję.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Poza trollowaniem Baronturbiny to najśmieszniejsza rzecz jaką dziś tu zobaczyłem. Ciekawe czy jeszcze coś ukradła tego dnia
"Znane jest również jako osobowość mnoga lub wieloraka. Jest to szalenie skomplikowane i mało poznane zaburzenie. Charakteryzuje się zakładaniem niezliczonych multikont w serwisie internetowym Sadistic.pl, całkowicie pozbawionych tożsamości i jakichkolwiek zdolności myślenia, często każda z nich funkcjonuje bez świadomości istnienia pozostałych. Rozmawiają ze sobą, stopniowo pogrążając się w coraz większym obłędzie. Niezdolne do życia na powierzchni ziemi."
Ale się z nią pieszczą... Odrabiać i tyle.
Około 30 sekundy pada pytanie: może na psiochę ci poleję? Nie, tylko nie na psioche porfavor. Tak mi się wydaje.
Hahah kurwa torpedy jej puszcza na rękę .... To jest ostrzeżenie bo następnym razem będą połamane
Mozna pobrac sam dzwiek? Ustawilbym sobie jako dzwonek w telefonie.
isamarjab napisał/a:
Antonio Banderas- "Cancion del Mariachi"Mozna pobrac sam dzwiek? Ustawilbym sobie jako dzwonek w telefonie.
będzie podobnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów