Redaktor Miecugow jak zawsze błyskotliwy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
geniusz zła! pewnie chodzi mu po głowie zupa z noworodka. ja osobiscie polecam skrzydełka.
aż mnie oślepiło od tej błyskotliwości!
Nie mogę patrzeć na tych kurwiszonów z TVN-u.
Miecugow i banda - jebane TVNowskie szmaty, posłuszne pieski Tuska.
Anonim91 napisał/a:
Czemu on ma zawsze taki sam ryj?
bo nie jest dwulicowy?
nie no, co ja pierdole...
Jebany TVN24, nienawidze tego gówna za promowanie tuska, lewactwo, opiniotwórczość, pseudointelektualne cioty na ekranie - to wiadomo. Ale przede wszystkim za to, że nie mają żadnej zdrowej konkurencji, prowadzą niezdrowy monopol na przekazywanie informacji. Zawsze jak włączę jakiś inny program informacyjny, to wydaje mi się, że TVN robi to lepiej, i to mnie właśnie rozkurwia
Zamknijcie mordy z tą nienawiścią do TVN'u.
Chuja to Wam daje, tylko szkoda klawiatury.
Chuja to Wam daje, tylko szkoda klawiatury.
Czerwono-różowa menda pokazuje swoją "wrażliwość" i robi z siebie idiotę. Piękna sprawa.
Marian Pudzianowski napisał/a:
Nie mogę patrzeć na tych kurwiszonów z TVN-u.
Chwalisz się czy żalisz? No chyba że rodzice do fotela przywiązują.
Wkurwia mnie takie pierdolenie. Jak jak nie lubię czegoś oglądać to po prostu tego nie robię.
Gimnazjum zerwało się ze smyczy i widzę, że hasa po sadolu.
Czemu domeną dzieci jest gnojenie wszystkiego czego nie lubią i specjalne wchodzenie w miejsca gdzie to jest tylko aby zgnoić? Co jest z wami nie tak?
Skoro nie cierpię rasistów to nie wpierdalam się na fora dla nich aby ich hejtować, ani skoro jestem wierzący nie włażę ateistom na strony i nie nazywam ich debilami. Kurwa ludzie wam mózg już ten wiek dojrzewania zeżarł?
Czemu domeną dzieci jest gnojenie wszystkiego czego nie lubią i specjalne wchodzenie w miejsca gdzie to jest tylko aby zgnoić? Co jest z wami nie tak?
Skoro nie cierpię rasistów to nie wpierdalam się na fora dla nich aby ich hejtować, ani skoro jestem wierzący nie włażę ateistom na strony i nie nazywam ich debilami. Kurwa ludzie wam mózg już ten wiek dojrzewania zeżarł?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów