Ten uczuć, gdy anglicy dowiedzieli sie, że w referendum chodziło o inne Euro!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dowcip w sumie śmieszny, ale przysłuży się do dalszego ośmieszania Anglików, jako tych, którzy nie wiedzieli za czym głosowali. Nie ma piwa!
@up
dziw ze Tobie nie usuwaja za przeciążanie serwera...
dziw ze Tobie nie usuwaja za przeciążanie serwera...
No w sumie chcieli brexitu, to mają, z euro też wyszli
Ten uczuć gdy Polska i Islandia to jedyne pozostałe BIAŁE zespoły na Euro i spotykają się w finale
W tego typu filmach wszystko można przedstawić jako białe lub czarne.Wiedział to już Goebbels i wmówił podobnemu społeczeństwu swoje poglądy.
ayawaya napisał/a:
Ten uczuć gdy Polska i Islandia to jedyne pozostałe BIAŁE zespoły na Euro i spotykają się w finale
I czasem nie wiem czy to nie byłoby fajniejsze, niż pokonanie w finale szwabów.
Przegłosowali wyjście, bo ich nacjonaliści straszyli ich imigrantami z Europy Wschodniej, takie są fakty.
dun napisał/a:
buhaha "alegorie", uzywaj slow max z 2 sylabami, bedzie prosciej ;>
1. Napisałem "alegorię".
2. To słowo ma dwie sylaby.
3. I tak jesteś zbyt ograniczony, by zrozumieć co chciałem tym przekazać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów