Pozostałe filmy z napierdalankami, zamieszkami i strzelaniem w spojlerze:
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.______________
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jak dla mnie to moga do nich nawet strzelać. Zaraz się okaże że kazdy chce niepodległości, ślązacy, kaszubi, hodowcy kanarków czy inny badziew. A juz najbardziej denerwuja mnie obecnie PiS-owskie trolle bredzące ze Europa nie reaguje na łamanie prawa. Otóż rzad Hiszpani działa zgodnie z konstytucja, a Hiszpania to nasz jeden z nielicznych sojuszników odnośnie płacy minimalnej. Po drugie czy chcemy wy węglokopy tez zaczeły domagać sie własnego państwa na casusie Kataloni?
To powiedz mi pisowski lemingu po co PIS wspomógł kopalnie 2 mld złotych? Skoro są rentowne to niech się odpierdolą od naszych pieniędzy.
I nie dziwię się, że są nierentowne jak i tak wszyscy palą węglem z ukrainy i ruskim bo jest tańszy.
Pislamiści szykują następny skok na kasę na kolejne 2 mld. Przeleją od tak górnikom emerytom po 10000 zł do reki każdemu.
Nieźle nie? 4 mld złotych od tak.
Chujowo to rozwiązali... Chociaż dla nas, jak najlepiej
Pozwolić zrobić referendum, a potem je unieważnić ze względu na jego niekonstytucyjność... That's It... Jeden podpis i po sprawie...
Zły pomysł dla kogo? Bo tu zależy o kim myślisz że za tym stoi. Ja walnąłem CIA jako przykład, równie dobrze mogli być to ruscy, usrel, któremu destabilizacja by akurat nie przeszkadzała, lub ktokolwiek inny mający wystarczające środki i korzyści. Gdyby to było spontaniczne, to by było stłamszone w jeden dzień za pomocą wojska.