Grajek_ napisał/a:
Potem się dziwią, że wszędzie jp100%. Czemu policja musi się zawsze zachowywać jak bydło...
Już odpowiadam, bo policjanci to matoły po sześciu klasach podstawówki które chcą do ryja coś lepiej włożyć, przychodzą do domu, matka i ojciec żreć co nie mają, brat, siostra na bezrobociu biedę klepią, żona nie ma co dziecku do żarcia dać, dziecko do lekarza pół roku czeka, ale te matoły są dumne że porządku pilnują i bronią kurwy u władzy przed ludem, przed ludem z którego sami chuje są ale jak już mówiłem do policji nie bierze się ludzi inteligentnych, ci inteligentni to albo sadyści z wypranymi mózgami albo członkowie rządu, wiesz, wujek polityk, dziadek w rządzie albo szabesgoje zakochane w żydówkach myślące że będą mieć u niej szansę jak swojego zamordują.
Do policji nie bierze się ludzi inteligentnych bo jeszcze zaczną się zastanawiać "a dlaczego ja dziedziczę długi po wujku trzeciego stopnia ciotki swojej prababki skoro ja tych pieniędzy na oczy nie widziałem?" a tak? dostanie wódkę, imprezę w sobotę i jest przeszczęśliwy pałując swojego kuzyna z ONR- u bo przecież faszysta.