18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Referendum w Katalonii
~Velture • 2017-10-01, 12:59
Skoro nikt jeszcze nie dał tematu o tym co się dzisiaj dzieje w Katalonii to zakładam zbiorczy aby wieczorem nie było co 2giego tematu o Katalonii.

Pozostałe filmy z napierdalankami, zamieszkami i strzelaniem w spojlerze:
ukryta treść

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
POW667 2017-10-01, 23:11 1
To teraz pomyślcie co by się u nas działo jakby Śląsk zechciał stać się niezależnym państwem.
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-10-01, 23:25 4
To samo niebawem zrobimy z miesięcznicami skurwiałej kaczki i jego wyznawców.

100% kiełbasy
Zgłoś
mit2 2017-10-02, 0:52 2
kreatywnakrowa napisał/a:

To samo niebawem zrobimy z miesięcznicami skurwiałej kaczki i jego wyznawców.

Ale ty groźny jesteś

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
RedIsGood 2017-10-02, 1:24 1
Za napierdalanie prawiczków zawsze piwko

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
greony12 2017-10-02, 2:19
dlatego powiem wam: monarchia lepsza dla ludu niz demokracja dla biznesmena
Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 8:45 1
I rząd Hiszpanii niby miał się przypatrywać jak im banda debili rozpierdala kraj?
To referendum to jest zamach stanu. Wszyscy, którzy do niego przystąpili powinni iść do kryminału.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Velture 2017-10-02, 8:55 2
POW667 napisał/a:

To teraz pomyślcie co by się u nas działo jakby Śląsk zechciał stać się niezależnym państwem.

Wszyscy by to zlali ciepłym moczem

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 9:39 2
Cytat:

Niech idą w chuj. Sami sobie będą dopłacać do nierentownych kopalni i górników darmozjadów.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
sosikhehe 2017-10-02, 11:01 1
@up
a byś się kurwa zdziwił, pierdolenie o nierentownych kopalniach zaczęło się od złodziei POparańców, a kto tymi kopalniami zarządzał kto dawał sobie mln wypłaty i premie...
No potem władza w tvn zaczęła pierdolić "zobaczcie ile ci dołowi górnicy zarabiają! no w chuj! dlatego kopalnia nie ma pieniedzy i żeby ją zamknąć (czyt. sprzedać kolegą z po po fachu) musimy teraz wszyscy płacić"
Więc jak czytam takie pierdolenie tzn. że dobrze zadziałało na ciebie telewizyjne pranie mózgu.

A co do tematu Katalonii a niech sobie robią co chcą, chcieli to zrobić w demokratyczny sposób co już kiedyś zapowiadali- ok. Może by nic z tego nie wyszło bo nie wszyscy byli za. Ale najśmieszniejsze jest podejście do tego władz, tylko żeby do tego demokratycznego referendum nie dopuścić pałując wszystkich po kolei... Ciekawe co na to unia powie haha czuje mocną hipokryzję.

Metal up your ass
Zgłoś
Uechtacz 2017-10-02, 11:19
Napisałbym sztampowo, że Putin znów otwiera szampana. Ale ten skurwysyn już chyba całą piwniczkę opróżnił w ciągu ostatnich lat.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-02, 11:44 2
sosikhehe napisał/a:

a byś się kurwa zdziwił, pierdolenie o nierentownych kopalniach zaczęło się od złodziei POparańców, a kto tymi kopalniami zarządzał kto dawał sobie mln wypłaty i premie...

To powiedz mi pisowski lemingu po co PIS wspomógł kopalnie 2 mld złotych? Skoro są rentowne to niech się odpierdolą od naszych pieniędzy.
I nie dziwię się, że są nierentowne jak i tak wszyscy palą węglem z ukrainy i ruskim bo jest tańszy.
Pislamiści szykują następny skok na kasę na kolejne 2 mld. Przeleją od tak górnikom emerytom po 10000 zł do reki każdemu.
Nieźle nie? 4 mld złotych od tak.

-Ernest Hemingway

Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-10-02, 12:52 1
Abraxus napisał/a:

To powiedz mi pisowski lemingu po co PIS wspomógł kopalnie 2 mld złotych? Skoro są rentowne to niech się odpierdolą od naszych pieniędzy.
I nie dziwię się, że są nierentowne jak i tak wszyscy palą węglem z ukrainy i ruskim bo jest tańszy.
Pislamiści szykują następny skok na kasę na kolejne 2 mld. Przeleją od tak górnikom emerytom po 10000 zł do reki każdemu.
Nieźle nie? 4 mld złotych od tak.

Nie masz co tłumaczyć, pislamscy pokurwieńcy nie ogarną. Nakarmiono ich bzdetami o Sorosie, wrogiej Rosji i Niemcah, Polsce wstającej z kolan, itp. To wyprani z mózgów kretyni. Ogólnie to jednak się cieszę i widzę w PiS ogromny plus. Dzięki temu motłochowi który ich wybrał, ten rząd wprowadził ustawę przez którą administracja państwowa może dokonywać zakupów z wolnej ręki, bez przetargów. To jest coś pięknego! Zarabiam zdecydowanie więcej.

100% kiełbasy
Zgłoś
Promek 2017-10-02, 18:35 2
A gdzie unia i jej obawa przed brakiem demokracji w tym kraju?! Ciekawe czy by tak brudasami rzucali? Ele wtedy lewizna mialaby pozywke.
Zgłoś
DużyKutas 2017-10-02, 23:06
Idę o zakład ze ludzie w Hiszpanii po tym zajściu zaczną rozumieć jak wygląda demokracja w UE.
Zgłoś
~Velture 2017-10-03, 10:47 2
DużyKutas napisał/a:

Idę o zakład ze ludzie w Hiszpanii po tym zajściu zaczną rozumieć jak wygląda demokracja w UE.

Co ma demokracja do nielegalnego referendum w którym nie było nawet list wyborczych i jedna osoba mogła oddać po 1 głosie w każdym lokalu wyborczym?

Może i ja zrobię sobie referendum aby mój dom był osobnym państwem?

Mniejsza.

Panie władzo, pan sobie usiądzie. Już podaję krzesełko
(można całe ale jak ktoś woli samo krzesełko to ~44sek )

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów