18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Referendum w Katalonii
~Velture • 2017-10-01, 12:59
Skoro nikt jeszcze nie dał tematu o tym co się dzisiaj dzieje w Katalonii to zakładam zbiorczy aby wieczorem nie było co 2giego tematu o Katalonii.

Pozostałe filmy z napierdalankami, zamieszkami i strzelaniem w spojlerze:
ukryta treść

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-10-01, 19:41
Powtórka z 1936'?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
~DMT 2017-10-01, 19:42
Chujowo to rozwiązali... Chociaż dla nas, jak najlepiej

Pozwolić zrobić referendum, a potem je unieważnić ze względu na jego niekonstytucyjność... That's It... Jeden podpis i po sprawie...

Q L I M A X
Zgłoś
nwonigers 2017-10-01, 19:45
a nie brzmi ono czasem "obys nie zyl w ciekawych czasach"?
Zgłoś
Piesu 2017-10-01, 19:55 5
to jest idealna sytuacja zwłaszcza dla nas ponieważ obnaża absurdy unijnych skurwieli... ciekawe jak teraz będą prowadzić jednocześnie ofensywe przeciwko demokracji w hiszpanii i ofensywe przeciwko "dyktaturze" w Polsce
Zgłoś
o................o 2017-10-01, 20:04
up, nie
Powoli zmierza to w dobrą stronę. Mam nadzieję, że doczekam wojny naszego pokolenia, zanim ciało odmówi posłuszeństwa.
Zgłoś
kokos_123 2017-10-01, 20:05
Cara_Al_Sol napisał/a:

Powtórka z 1936'?

"Hiszpańska wojna domowa (...)Traktowana przez mocarstwa europejskie jak poligon do testowania nowych rodzajów broni w warunkach bojowych."
"Mimo iż była to wojna domowa, jej kontekst jest znacznie szerszy. Konflikt ten bywa uważany za preludium II wojny światowej. Obie strony wojny miały bowiem wsparcie z zagranicy, przy czym nacjonalistów wspierały bezpośrednio oddziały wojskowe przysłane przez faszystowskie Włochy i nazistowskie Niemcy, siły rządowe mogły liczyć na zagranicznych ochotników (w tym Brygad Międzynarodowych, zorganizowanych przez Komintern) oraz Brazylii[8], Francji[9], ZSRR i Meksyku."~ wiki

:oneko:
Zgłoś
yakuza2 2017-10-01, 20:07
O kurwa, demokracja
Zgłoś
~Velture 2017-10-01, 20:09 7
Bawił mnie jakiś przedstawiciel parlamentu europejskiego co pierdolił w tv, że to wewnętrzna sprawa Hiszpanii i unia nie ma prawa w to ingerować.

No ale to w Polsce nie ma demokracji przecież. Zomo i Ormo na ulicach, godziny policyjne, nie można protestować, demonstrować ani manifestować a wyborów nie ma i jest system totalitarny.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-10-01, 20:13
Chyba "obyś nie żył w ciekawych czasach", tak głosi stare Chińskie przysłowie.
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2017-10-01, 20:38
Tak powinno być traktowanoe KODOWSKIE ścierwo
Zgłoś
KillerLaugh 2017-10-01, 20:48 4
Velture napisał/a:

Bawił mnie jakiś przedstawiciel parlamentu europejskiego co pierdolił w tv, że to wewnętrzna sprawa Hiszpanii i unia nie ma prawa w to ingerować.

No ale to w Polsce nie ma demokracji przecież. Zomo i Ormo na ulicach, godziny policyjne, nie można protestować, demonstrować ani manifestować a wyborów nie ma i jest system totalitarny.

Zauważ, że przedstawiciele UE nie byli solidarni z władzami Serbii, kiedy w 2008 roku na naszych oczach dokonywano jej rozbioru. Ale widać, że bardziej im zależy na podziałach w obrębie naszej części Europy, niż Zachodu, szczególnie tego proeuropejskiego...
Zgłoś
remi1982 2017-10-01, 21:28
Zaczyna się gotować. Teraz Katalonia, w kolejce czeka kraj Basków. Mam nadzieję, że różnej maści zjeby w Polsce nie wezmą z nich przykładu. Co jest dość możliwym scenariuszem. Mam wrażenie, że włodarzom unii jest na rękę rozbicie państw na mniejsze twory. Wszak skłóconymi łatwiej rządzić.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Belial 2017-10-01, 21:37
Pusty żołądek, najbardziej drażliwy.
Tymczasem w Indonezji:

Najdalej zajdzie ten człowiek, który nie wie gdzie idzie.
Zgłoś
lilmuzynio 2017-10-01, 22:21 3
Haha, a sorusio swoje stare łapki zaciera. Drugą Ukrainę robią bo naród głupi i dał się podpuścić. U nas też to miało być już w grudniu a później próbowali jeszcze ale ciul z tego wyszedł bo naród mądry i dość się nacierpiał.
Zgłoś
e................s 2017-10-01, 22:41
jak lewak to psychiczny,
więc
gaz, pała, kula, gaz, pała, kula itd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów