📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ahh ten shaggy w tle, stara dobra muza
mezczyzni ustepuja miejsca kobiecie
Kierowca który odpierdala taki numer powinien stracić prawo jazdy dożywotnio...
Nie chodzi o pomyłkę i wjazd pod prąd, choć żeby wjechać pod prąd trzeba być debilem.
Jeśli już nawet jakiś debil się pomylił to nie powinien zapierdalać pod prąd jak osioł tylko zjazd na awaryjny...
A podobno Szwedzi jeżdżą bezpiecznie
Nie chodzi o pomyłkę i wjazd pod prąd, choć żeby wjechać pod prąd trzeba być debilem.
Jeśli już nawet jakiś debil się pomylił to nie powinien zapierdalać pod prąd jak osioł tylko zjazd na awaryjny...
Wielu takich w Polsce było którzy zawracali bo ominęli zjazd. Trzeba być konkretnym debilem.
Cloverface napisał/a:
Wielu takich w Polsce było którzy zawracali bo ominęli zjazd. Trzeba być konkretnym debilem.
Jakiś czas temu jebłem się na wjeździe. Robili przebudowę na wjeździe i się zamotałem, zamiast na Warszawę wjechałem na Poznań.
Mimo, że skapłem się 30 metrów po wjechaniu na autostradę nawet nie brałem pod uwagę zawracania. 30 km w jedną stronę i 30 w drugą. Nadłożyłem 60km, ale bezpiecznie.
Pewnie dla tych debili co zawracają na autostradzie to ja jestem debilem.
@Hranipex nieważne kto dla kogo jest debilem. Ważne, że ONI powinni umrzeć!
@Hranipex Dopóki nikt cię nie złapie za rękę, możesz robić co ci się podoba.
gdzie te wyprzedzajace ciezarowki jak sa potrzebne..
kurwa nie wierze... wczoraj wracałem o 12 w nocy do domu, autostradą. Nagle z naprzeciwka widze kurwa dwa białe swiatła, myśle se kurwa że albo coś mi się wydaje albo jakoś z naprzeciwka jakiś debil na długich jedzie... ale nagle się ogarnąłem i widze jak cwel się do mnie zbliża.. zapierdala na czołówkę! Ja juz obsrany bo mysle ze jakis nacpany psychol samobójca zapierdala żeby się we mnie wjebać, a u mnie w aucie obok luba spała i jej mama z tyłu, to była by niezła jadka... dałem po hamulcach... ze 150 do 40 w pare sekund, awaryjne się właczyly, zjechalem na awaryjny pas... gdybym tego nie zrobil, pojeb by się w nas wjebał. A też nie jechał jakoś powoli albo na awaryjnych... zapierdalal ładnie ponad 100 samym środkiem... Tak że nigdy nie wiadomo co czycha za zakrętem. Gdybym mial okazje spotkać tego skurwysyna to bym go chyba zabił... pozdro i szerokosci sadolki
Co do filmiku to rzeczywiscie dobry refleks i chuj tamtemu w dupe...
Co do filmiku to rzeczywiscie dobry refleks i chuj tamtemu w dupe...
Hranipex napisał/a:
Kierowca który odpierdala taki numer powinien stracić prawo jazdy dożywotnio...
Szwedzi dalej jeżdżą bezpiecznie. Nie zdziwiwłbym się, gdyby ten szwed jadący pod prąd miał na imię Andrzej, Sasza albo Mahmed.
kur.. az sie zalogowalem , codziennie jezdze ta autostrada do pracy w strone Märsta , odbijam na Magazyny na Rosersberg ... pierdolenie Marokancy, tyle wam powiem , jeden juz mi buchnal w samochod ...
Szwedzi tylko nie umieja wlaczac kierunkowskazu na rondzie .
Szwedzi tylko nie umieja wlaczac kierunkowskazu na rondzie .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów