📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Donek nas wszystkich w chuja zrobił, tylko Ci co głosowali na PO nie przyznają się do Swojego błędu Przypomina mi to sytuacje w których mega uparci i zidiociali ludzie z obawy przed przyznaniem się do porażki brną dalej w bagno swojej klęski Tylko krowa nie zmienia poglądów.
Pamiętajcie: "Arbeit macht frei". W tłumaczeniu na polski: "Praca czyni zajebistym" czy jakoś tak...
Niech to tylko jakaś pejsiasta kurwa zobaczy, to będzie butthurt dnia
MorbidGod napisał/a:
Niech to tylko jakaś pejsiasta kurwa zobaczy, to będzie butthurt dnia
W Warszawie na Czerskiej już krew z dupy się leje strumieniami
Obozy zagłady hazarów, ufundowane przez banki amerykańskie, które wspierając hitlera chciały zapobiec zbytniej ekspansji rosji... tyko przebiegłym pejsatym sie to deczko wyrwało z pod kontroli, ale wszystko załatwili później alianci, także dzięki funduszom z pewnych źródeł.
Książkowa historia to bzdet, pisany przez tych którzy ukazują tylko własny obraz historii!
Książkowa historia to bzdet, pisany przez tych którzy ukazują tylko własny obraz historii!
Marcin_92 napisał/a:
Obozy zagłady hazarów, ufundowane przez banki amerykańskie, które wspierając hitlera chciały zapobiec zbytniej ekspansji rosji... tyko przebiegłym pejsatym sie to deczko wyrwało z pod kontroli, ale wszystko załatwili później alianci, także dzięki funduszom z pewnych źródeł.
Wiedziałem że nie zabraknie w tym temacie oświeconych poszukiwaczy spisków, badaczy teorii spiskowych, którzy (w przeciwieństwie do ciemnego ogółu), wiedzą wszystko i starają się szerzyć swoją wiedzę wśród narodu
@up
A ja wiedziałem że nie zabraknie w tym temacie baranów siedzących przed kompem i walących konia do srających japonek, wychowanych na telewizyjnej prawdzie, dzięki którym to nasz naród jest jaki jest
A ja wiedziałem że nie zabraknie w tym temacie baranów siedzących przed kompem i walących konia do srających japonek, wychowanych na telewizyjnej prawdzie, dzięki którym to nasz naród jest jaki jest
Marcinie, to już dwa posty w których robisz z siebie idiotę. Na dzisiaj limit wyczerpany, możesz iść.
Tusk jest zajebisty.
Dobrze, skoro wolisz nazwać mnie idiotą, ok, ja też mam swoje zdanie. Ale powiedz mi proszę, skoro to ta garstka ludzi mających inne poglądy jest głupia, a wszyscy są tacy świetni, proeuropejscy, to dlaczego jest w tej naszej Polsce tak jak jest? Dlaczego praktycznie jako jedyni w europie nie mamy autostrad, nie mamy uregulowanych rzek, dlaczego spośród 40 cukrowni zlikwidowanych z przykazu uni, 30 zliwkiwdowano w Polsce mimo że świetnie prosperowały? Dlaczego zabrania sie człowiekowi ściąć własne drzewo i ogrzać nim dom, a gdy to drzewo pojedzie do elektrowni, tam zostanie spalone i otrzymaną energię sprzeda sie człowiekowi by ten dom ogrzał to już jest ok? Dlaczego sprzedaliśmy wszystkie elektrownie, huty, zlikwidowaliśmy rybactwo? Dlaczego NFZ kuleje?
Każdy ma swoje poglądy, jeśli ktoś wysłucha moich to jestem mu za to wdzięczny, jeśli ma inne to jego sprawa.
Każdy ma swoje poglądy, jeśli ktoś wysłucha moich to jestem mu za to wdzięczny, jeśli ma inne to jego sprawa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów