Krzywizna banana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Krzywizna banana
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby taka "sadolowa deskopizda" A zachował się jak mężczyzna. Szacun i szybkiego powrotu na deskę.
Wincyj takich filmików panie.
Wincyj takich filmików panie.
Chłopaki mocno się starają aby były dobre materiały na sadola. Chwała im za to.
Dobrze tak chujowi oby ta łapa długo bolała i krzywo się z rosła albo w ogóle się nie z rosła
Za mało Danonków za młodu.
Nie wygłupiajcie się za nadto ... pozniej są ogromne konsekwencje. Jeden goscio miał pecha, szedł po zamarzniętej rzece i się pośliznął , w rezultacie: złamana kość w nodze (piszczelowa i strzałkowa). Potworna operacja, wiercenie wzdłuż kości (tam gdzie ten szpik), jakieś druty, a na finał chyba z pół roku czy rok wyjęte z życiorysu.
I tak skończył na desce (noszach) z kółkami. Wychodzi, że każdy zabierany przez ambulans jest skateboardzistą.
Coś mu się na ręce rozmazało
Super! Skejto-skakanka! Uwielbiam takie innowacje w sporcie!
Musi jednak trochę dopracować technikę zanim pojedzie na olimpiadę
Musi jednak trochę dopracować technikę zanim pojedzie na olimpiadę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów