Zyskał trzeciego łokcia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zyskał trzeciego łokcia
Wygolony jak pojeb, ubrany jak pojeb, skoczył na rolkach jak pojeb. Kontuzja drugiej ręki nic go nie nauczyła, jednym słowem - pojeb!
Wygolony jak pojeb, ubrany jak pojeb, skoczył na rolkach jak pojeb. Kontuzja drugiej ręki nic go nie nauczyła, jednym słowem - pojeb!
Czego się nie robi, żeby się wymigać od woja
mwaski napisał/a:
Czego się nie robi, żeby się wymigać od woja
mialem kumpla w pracy ktory specjalnie se zlamal noge, i rzeczywiscie nie poszedl do wojska ... dopiero jak sie zroslo
Nananananana...
Nananananana...
Zbysław napisał/a:
Komu w dupie zakręciło?
Mnie, kurwa. Z zasady przewijam stronę po daniu piwa. Za bardzo to przeżywam ale doceniam, doceniam.
z taka wagą to niech sie lepiej wezmie za silownie, a nie za rolki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów