zajebista reklama
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co jest w tym sadystycznego ... przyjemne dla oka ;d
ja tez chce być przez nie porwany
ahhh poda ktoś nazwe nutki, rozpierdala głośniki
sa laski nie ma chuja , czuje sie troche zniesmaczony ale wstyd nie postawic piwa za cyca
bardziej przyjemne było by dla chuja,niż dla oka
Co w tym fajnego?
Cycków nie oglądałem, bo się wstydzę, ale muza dobra więc ogólnie na plus.
androgenius napisał/a:
Dla pedałów twojego pokroju? Pewnie reżyser.
Zbyt elokwentny, to ty nie jesteś.
Kultury też ci brakuje. W moich kręgach takich ludzi jak ty nazywamy prostakami
@up a w moim okregu nie ma takich typów jak ty bo wszyscy zostali wyeliminowani
Pan Mularz napisał/a:
Nie specjalnie interesuje mnie jak nazywacie normalnych ludzi w kręgach pedałów, ale niech wam będzie,że nawet prostakami.
Zbyt elokwentny, to ty nie jesteś.
Kultury też ci brakuje. W moich kręgach takich ludzi jak ty nazywamy prostakami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów