W Manaus lokalne modelki reklamują coś tam związanego z opalaniem, chyba o te paski chodzi na ciele. Ja bym się skusił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fajne cycki... podpiździe też fajne...
Krowy mają 4 żołądki a w Manaus 4 brzuchy.
Ale filmik chyba inny się wgral bo w opisie jest coś o modelkach. A tu ani widu, ani słychu.
Ale filmik chyba inny się wgral bo w opisie jest coś o modelkach. A tu ani widu, ani słychu.
To są modelki szczupłe inaczej. Modelki X size plus, albo duże i piękne, mające kilka dodatkowych kilogramów
A ich kilogramy mają swoje kilogramy
I teraz pomyślcie że czarni to lubią
A ja tam takie lubię
Każdy by chciał dymać młode i piękne a w dodatku szczupłe. Do samego dymania to to się nadają ale jak ktoś szuka baby na resztę życia to wygląd ma znaczenie drugorzędne. Każda ma dziurę, szukajcie takiej przy której nie uschniecie po kilku latach, takiej obok której aż przyjemnie się obudzić.
Ale ta tutaj to świnia
Ale ta tutaj to świnia
Dałem piwko, niech się wkurwiają na głównej
-Ernest Hemingway
Za dwie odrażające maciory?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów